Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maksimir

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarom harminckilenc évesen eljátszani a hosszú szakállú öregapót, aki két "az én gyerekkoromban még..." felütésű mondat közt levegőt is alig vesz, de van pár dolog, ami nagyon jellemző volt a gyerekkorunkra, aztán teljesen eltűnt. És nem csak a hétfői adásszünet, meg a suli menzájának…..
Kedves Olvasók, a mai napon az elővárosi vasúti termékek küllemével fogunk foglalkozni. A jelenség, hogy az elővárosban közlekedő vasúti járműveket másmilyenre festik, nem is olyan régi keletű, hiszen maga az elővárosi jellegű járat, mint a MÁV-(START) egyik…..
maksimir 2014.02.14 21:53:27
Balogh Zsolt:

1. Hollandiában csináltak olyan sorozatokat a Sprinterek közül ahol nincs gyárilag WC (ezek nem S-Bahn jellegűek, hanem a Bp elővárosi közlekedéshez áll inkább közelebb a szerepük).
Ez az:
en.wikipedia.org/wiki/NS_Sprinter_Lighttrain
Az utasok nem igen díjazták az ötletet, anno pár éve olvastam ilyen hírt, h "vész esetére" (pl. nyílt vonalon ledöglik a felsővezeték és e miatt állva marad a vonat), kémiai anyaggal ellátott speciális zsacskókat (!!!) akarnak rendszeresíteni ezeken a járműveken. Nem tudom h lett a belőle valami.

2. nem minden elővárosi állomáson van WC . Ennek esetleges kiépítése az újak és a meglévők karbantartása, takarítása, rongálás elleni védelme sem két fillér
Persze ha a "munkahelyteremtés" kifejezés csak és kizárólag azzal az egy jelentéssel bírhat hogy hozzunk létre állami állásokat amennyit csak lehet, a magánszférában dolgozók adójából, akkor díjnyertes koncepció.
PTinfo Tiranai villamostervek 2013.11.24 21:24:54
Albánia nem igazán szerepelt még a blogon, ami nem is csoda, hiszen a tömegközlekedés arrafelé kicsit mást jelent, mint nálunk. Most talán lehetőség nyílhat rá, hogy Albánia és Tirana is felkerüljön a városi kötöttpályás térképekre is, hiszen a fővárosban elkezdték egy…..
A statisztika szerint várakozásainkhoz képest sokan követték blogunk menetrendkönyves sorozatát, ami jelentheti azt, hogy ilyen sokan izgalomba jönnek ilyesféle kiadványoktól, de azt is, hogy azokat is sikerült szórakoztatnunk, akik talán korábban soha nem lapoztak bele egy jó…..