Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füziné Kiss Beatrix

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.12.02 12:25:54
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.11.25 13:46:09
Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat - engem ez…..
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.10.22 09:06:38
Egy igen izgalmas női, vele született, egyedi szeszélyről szeretnék most írni Nektek, ami nem más, mint a vásárlás. Mindig lélegzetelállító figyelemmel lesem a kislányomat a különböző boltokban, aki elképesztő természeteséggel és lazasággal tud válogatni a különböző…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.10.14 10:21:21
A következő mondatom lehet, hogy kicsit közhelyes lesz, de Ti már belegondoltatok abba, hogy mennyit szemetelünk és ezzel milyen sok felesleges hulladékot dobunk ki nap, mint nap?! A tudatos életmód csak rajtunk múlik, nem kell mindig másokra várni és mutogatni, hiszen mi vagyunk a…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.09.17 09:57:54
www.kitchydesign.com/termek/aladdin-ebedtarolo-a-kitchytol/ - ezt szeretném! A környezettudatosság jegyében pl. energiatakarékos izzóink vannak,bevásárláskor saját szatyorba pakolok (nagyon szép kis vászonszatyraim vannak,a legtöbb ajándék kreatív barátaimtól), figyelünk az energiatakarékosságra és megpróbáljuk minimalizálni a felesleges autózást.
Nőként rengeteg időt töltünk azzal, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben nem csak jól nézünk ki, de jól is érezzük magunkat, így garantálva azt, hogy mindig magabiztosan vágjunk bele az előttünk álló napba. Gyakran azonban az öltözködésünkbe közbeszólnak egyéb…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.07.31 17:46:29
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.07.08 12:46:50
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.07.01 13:14:00
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
Pataky Ágivál még az ELLE-s divatszerkesztői pályafutásom alatt ismerkedetem meg, azóta már nagyon komoly babérokra tört...:) Lassan 10 éve dolgozik szabadúszóként fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, klipekben. Londonban dolgozott a Bobbi Brown A-Team sminkeseként,…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.06.04 14:03:57
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.05.21 17:44:20
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.05.14 19:17:02
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.05.11 10:29:56
A mosolyunk nemcsak az egyik leghatékonyabb önkifejező eszközünk, hanem  az egészségünk egyik legszembetűnöbb ismérve is. A fogaink ápolása hozzá tartozik a mindennapi életünkhöz, ám kevesen tudják, hogy a fogkefék helyes megválasztása létfontosságú szempont. Az emberek…..
Nemrég találtam rá a Think King akasztóira, amikbe egyből beleszerettem és szerencsére mára már Magyarországon is elérhetőek. Amikor babakocsival közlekedtünk mindig probléma volt, hogy hogyan cipekedjünk, rengeteg cuccot vittünk magunkkal. Féltem, hogy a babakocsi alsó tartó…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.04.09 09:03:27
A Palmolive hisz abban, hogy a legnagyobb ajándékot a természettől kapjuk, ezért a megújult Naturals termékcsalád összetevői is a természet sokszínűségét hordozzák magukba. A gondosan összeválogatott természetes összetevők a legjobbat nyújtják a bőrnek: tápláló és…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.04.02 07:58:36
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
Füziné Kiss Beatrix 2015.03.25 10:20:53
Egy újabb SzuperAnyukát, Katona Esztert és a varázslatos weboldalát, a BABYBERRY-t szeretném Nektek bemutatni, ahol igazán különleges és minőségi termékek között válogathattok! A termékpalettát Eszter tervezőkkel, lakberendezőkkel és szuper grafikusokkal közösen álmodta meg,…..
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Füziné Kiss Beatrix 2014.11.26 16:53:03
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
A főzés témája szerintem kimeríthetetlen, én egy Anyuka oldaláról szeretném megközelíteni ezt a bejegyzésemet. Nekem a munka, a háztartás, a játszótér, a blog írása és az egyéb teendőim mellett sokszor nem marad elég időm a bevásárlásra és a konyhában való hosszas…..
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
Füziné Kiss Beatrix 2014.11.10 18:19:30