Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CGreti

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Társaságunkban többször is értetlenkedve tekintettek rám, mikor egy egy vörös loboncot látva viszolygásomnak adtam hangot. A többség többnyire nem is érti, mi a baj a vörhenyesekkel. Így ezen poszt keretein belül ingyen és bérmentve bemutatom, mily szörnyű evolúciós…..
CGreti 2013.11.18 20:42:56
Kedves Noked-Lee!

Hát kezdjük ott, hogy mikor elsőre olvastam a "tudományosan megalapozott olvasmányélményt" amelyet nyújtottál, még úgy nem reagáltam. Húzogattam a szám, de nem, nem írtam, nem érdekelt, hogy gyakorlatilag egy kép alapján vagy három tucat nőt ítéltél el mindössze a hajszínük alapján.
Nem, nem lettem mérges. Talán el is mosolyodtam, hogy "jaj, de aranyos". Viszont volt egy pont, amikor úgy elrobbant az agyam, vagy hogy is mondjam. Idézem: "vörhenyeseknek nincs lelkük".
Na, most őszintén. Szerinted melyik embernek nincsen lelke? 1:Annak akinek a többiektől eltérő hajszíne van. Vagy 2: Annak az embernek aki egy másikat lelketlennel hív?
Na? Hát nem egyszerű kérdés. Hajszín vagy elítélés? És akkor most, már megbocsáss, de mi jogon mondod egy másik emberi lényre, hogy nincsen lelke? És egy nőre? Esküszöm van egy olyan érzésem, hogy te, kedves Noked-Lee nem éppen a a megszokott irányba érdeklődsz nemileg. Ahogy barátod, akit egyszerűen és tisztán tahónak hívtál, szintén így állhat.
Az érveid pedig nevetségesek. "Genetikai zsákutca". Hát az agyam eldobom. És akkor most leleplezem magam, mert ha hiszed, ha nem, mind az anyai ágon, az ükükük nagymamám is vörös volt és mind az apai ági mindkét ük-felmenőim nagy része vörös volt. Ja, hát képzeled még nem haltunk ki. Élek és virulok, az, hogy az érzéseimről nyilatkozzak bár messze áll tőlem, megteszem: én is éreztem már olyan fájdalmat LELKILEG, hogy azt hittem nincs tovább.
Egy hajszín nem teszi az embert külön fajjá.