Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ehh

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkor, amikor a legértékesebb Lego szettekről szóló cikkemet írtam ( ITT TUDOD ELOLVASNI) rengeteg Lego készletet néztem át és az eszembe ötlött, hogy mennyi olyan jó kis tematika volt az évek során, amelyet manapság már nem nagyon „használ”  a Lego. Gyakran hallom azt a kicsit…..
ehh 2018.02.25 08:54:42
@ComLo: LEGO paradise volt, imadtam. Amugy a tuzoltos varosi eletes vonal nagyon jo volt
Ha albérletet keresünk, nyilván rengeteg szempontot kell figyelembe vennünk, azon túl, hogy mennyibe kerül havonta. A szempontok között szerepel például, hogy milyen messze esik az új otthon a munkahelyünktől, a gyerek iskolájától, vagy esetleg a nagyszülőktől, stb...
ehh 2017.11.02 15:14:54
Jut eszembe, arról mikor látunk cikket, hogy mennyi kamuhirdetés van az összes ingatlanportálon és hogy milyen lépéseket tesznek az oldalak hogy ezeket kiszűrjék, megelőzve a csalásokat?

Súgok:
- tipikusan 1db kép van feltöltve ami semmitmondó, de többnyire lászik a fűtőtesteken és a nyílászárókon hogy netről szedett kép, ugyanis Magyarországon nem használt típusok és formák vannak.
- a szövegben sokszor ott van a kép illusztráció kifejezés. (Ki más hirdetne lakást illusztrált képpel, mint akinek nincs a hirdetése mögött tényleges lakás?)
- tipikusan 30-50%-al a piaci ár alattiak a hirdetések
- tipikusan tömör a szöveg, de kiemelik, hogy gyermek / állat nem akadály és a kaució is rugalmas.
- A hirdető neve mindig évike, kovács, tóth, stb.

Miért? Mert a csóró szerencsétlenekre mennek rá akiknek senki nem ad ki albérletet vagy egyszerűen nincs pénzük megfizetni a valós lakásokat. 5-8-10 000 HUF-ot bekérnek tőlük (napi 50-100 lakáskeresővel simán kezelnek ezek a helyek!) telefonszám listáért cserébe, aláíratnak egy papírt, hogy ők semmiért nem felelősek és mehetsz a dolgodra. Több, mint 10 éve megy ez a csoda-vállalkozás, mindig más néven és még mindig van, aki fizet nekik.

ui.: ritkább esetekben valós lakásokat hirdetnek, a tulajdonosok tudta nélkül és olcsóbban, mint a tényleges ár. A "közvetítő" vevőnek adja ki magát, időpontot egyeztet a tulajjal megtekintésre és odaküld 20-30 embert a megbeszélt időpontra, kutyával, pereputtyal, akkor is ha eredetileg erről szó sem volt, majd a tulaj magyarázkodhat a szerencsétleneknek, hogy neki ahhoz nincs köze, hogy ők kinek, mire adtak pénzt...

Ezeket reklámozzátok a nem körültekintő kiemelt hirdetéseitekkel a blogon, köszi.
via GIPHY Teljesen érthetetlen, vajon mi játszódhatott le a biztonsági őr fejében az Euronicsban: edzőuccban nem lehet bemenni, miközben reneszánszát éli a sportcipő, a macskanadrág és top? A csapzottsággal volt gondja? Mi lesz nyáron, amikor a magyarokról ömlik a víz? Vagy esetleg a szatyor volt a…..
ehh 2017.06.07 09:16:30
James Delaney háborúja bevégeztetett. Nagyon remélem, hogy a csatorna jövőbeli tervében szerepel a sorozat folytatása, mert hiába kaptunk egy kerek, szálelvarrós lezárást, lenne lehetőség a sztoriban. A záró snitt után is azt éreztem, hogy ez még csak a kezdet, innen lehet tovább építkezni. Fontos:…..
Az ingatlanpiac fellendült - ez közhely. Az azonban nem közhely, hogy még mindig sokan meggondolatlanul vágnak bele egy ingatlan eladásába vagy vásárlásába, ezért utolsó pillanatban kívánnak visszakozni, vagy pedig nem tudják teljesíteni a szerződésben vállaltakat. Ennek azonban nagyon komoly…..
A tavalyi, ötödik évad záróepizódját 8,1 millió amerikai látta a tévében, amivel a sorozat történetének legnézettebb epizódja lett. Jóhogy, Havas Jon abban a részben halt meg, azt meg mindenki látni akarta. A hatodik évadot olyan nagy felhajtás övezte, hogy várható volt a rekorddöntés - inkább azon…..
vérnyúl Magyar kártya 2013.11.18 15:36:31
Jó napot!Gyakran tűnik úgy számomra, hogy olyan hirtelen lépünk át egyik évszakból a másikba, mintha csak a Magyar kártya ászait pakolgatnák háromhavonta (habár idén március 15.-én valaki ödafönt kirakta hogy MAKK ÁSZ). Az ilyen rendkívül fontos dolgok mellett engem az is…..