Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warnew

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Többen kérték a fenyőszirupunk receptjét facebookon, hát közzétesszük:   Egy ilyen 5 literes üveghez egy nagy tál fenyőrügyet szoktunk tenni (mehet bele tobozkezdemény is). Ennek nagyjából most van az ideje, de függ a helyi viszonyoktól. Példáual a Padis…..
Milyen év volt 2014? Már unalmas folyton ismételgetni, hogy nehéz, nagyon nehéz. Inkább azt kell mondanom, hogy tanulságos, nagy részben sikeres, de végtelenül kimerítő. Ismét sok dolog nem úgy lett, mint gondoltuk és ismét sok pofonba szaladtunk bele (nem baj). A konkrét…..
1. Kérlek mesélj magadról néhány szóban! Milyen élethelyzetből vágtál bele a fogyókúrába? Hány éves vagy? Hány gyereked van?Miért híztál meg? Voltál már nehezebb is, esetleg régóta fogyókúrázol? Hány kiló voltál amikor fogyni kezdtél?Mi volt az az ok, amiért…..
Íme pár mondatban összefoglalva az általunk elképzelt coworking alapja, ez tekinthető kiindulásnak a későbbiekhez.Kiknek | Szabadúszóknak, távmunkában és/vagy részidőben foglalkoztatot-taknak, legyen szó akár grafikusokról, webfejlesztőkről, fordítókról, újságírókról…..