Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dirty Joke

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus győzelmével végződő milánói rangadó egyik emlékezetes jelenete volt, amikor a tavaly még a zebracsíkos mezt viselő Gonzalo Higuaín őrjöngve állíttatta ki magát a Medhi Benatia ellen elkövetett szabálytalanságot követően. A reakciójában alighanem komoly szerepe…..
Dirty Joke 2018.11.12 17:19:01
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
Dirty Joke 2018.09.19 22:00:49
@Joker61: Valahol nem hiszem el hogy nem fog egyszer kiborulni a szarosvödör. Nem csak madridban meg barcelonában vannak pénzügyi mogulok, nem maradhat így a vegtelensegig. Egy két vezető vitorlájából kifogy a szél, ha ilyen meredekeket húznak.
Olasz beszámolók szerint a Real Madrid vezetősége értelmezése szerint a korábban meghatározott kivásárlási ár érvényessége lejárt, ezért 120-130 millió eurót kérnek a Juventustól a portugál klasszisért. A bianconero együttes látszólag megegyezésre jutott Cristiano Ronaldóval, akinek az ügynöke…..
Dirty Joke 2018.07.06 18:40:53
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Dirty Joke 2017.11.03 09:32:27
@Dirty Joke: ja már folyik a téma, bocs :)
Paulo Dybala jövője folyamatosan beszédtémát szolgáltat a sportsajtónak, annak ellenére, hogy nemrégiben meghosszabbította kontraktusát a Juventusszal Az argentin támadó legutóbbi nyilatkozatában nem csukta be teljesen az ajtót a Real Madrid előtt, akikkel csapata legközelebb a szombati BL-döntőn…..
Olasz források szerint a Real Madrid csatára, Álvaro Morata szóbeli megállapodást kötött az AC Milan csapatával egy nyári átigazolás kapcsán. A La Gazzetta dello Sport információi szerint a nem is olyan régen még a Juventusnál futballozó játékos úgy döntött, hogy nem vár ajánlatokra a Chelsea és a…..
A Juventus az FC Barcelona elleni 3:0-ás győzelemmel jelezte múlt héten, hogy idén komolyan ott van a Bajnokok Ligája esélyesei között, s most a katalánok otthonába látogatva kell feltennie az i-re a pontot, bebiztosítva a továbbjutást a sorozat elődöntőjébe, s ezzel…..
Az olasz és az angol sajtó tűkön ülve várja a bejelentést, amely a tegnap esti hírek szerint bármelyik pillanatban megjelenhet Paul Pogba klubváltásával kapcsolatosan, azonban az ügyben most Mino Raiola is hallatott magáról, s a Twitteren keresztül cáfolta a megállapodással…..
Dirty Joke 2016.07.30 23:48:56
Tegnap bemutatták a Juventus 2014/15-ös szerelését, melyet a szurkolók szenvedélye és Torino városa inspirált. Az új hazai mez mellkasán egy, az előzőhöz képest nagyobb Juventus logó látható. A felső megvastagított zebracsíkokat kapott, melyek másképp váltakoznak, mint a…..
Dirty Joke 2014.07.17 10:59:05