Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A11

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvége nagy eseménye volt a siófoki félmaraton, hagyományosan szuper PB pálya. Minden adottsága megvan az eseménynek ahhoz, hogy jó idővel zárjuk az aszfaltos szezont. Általában metsző hideg van, és a pálya olyan sík, akár egy ping-pong asztalitenisz asztal. A versenyajánlót…..
A11 2013.11.18 16:51:30
@mgergoo: értem köszi, akkor sok sikert hozzá! arra egyébként nem gondoltatok hogy valamilyen erősítő jellegű edzést is bevezettek? tudom hogy ezt a pulzusos edzők nem igazán szeretik, de nekem például mindig akkor ment rendesen a fogyás ha a futás mellett eljártam edzőterembe/kettlebellezni is. amikor utóbbi hiányzott, akkor a 70-80as hetek mellett sem sikerült fogyni.
a vitához visszatérve, én sem mondanám hogy egyértelmű a pulzuskontrollos futás 'előnye'. abban igazad van hogy aki pulzussal edz, vagy legalábbis érzésre már tudja hol jár, az kisebb eséllyel fog belesétálni 35nél a maratonba, jobban tisztában lesz azzal hogy mit bír a teste. emellett jópár olyan embert ismerek aki résztávos edzésekkel fut gyönyörű félmaratonokat, maratonokat. szerintem Vajda Zsuzsival te is szépen fejlődtél, más kérdés hogy én nem futtattam volna veled annyi gyorsat, de igenis vannak olyanok akik azt szeretik ha széthajtják a belüket edzésen, nem pedig azt ha komótosan kell futni hosszabb ideig. úgyhogy én semmiképpen sem állítanám hogy abszolút értékben egyik jobb mint a másik.
A11 2013.11.18 17:23:00
@mgergoo: ismerem, köszi.
ezzel nem teljesen értek egyet, de ebbe ne menjünk bele, annyit viszont biztosan állítok, hogy a fogyás szempontjából igenis nagyon hasznos tud lenni az aerob-anaerob edzések együttes végzése. és itt az anaerob nem futóedzéseket takar.
A11 2013.11.18 18:57:08
@mgergoo: akkor azt magyarázd meg miért tart Oli is pl. aerob órát terepfutóknak télen amitől mindenki kiköpi a belét... az alapvetően igaz hogy az aerob-anaerob egymás ellen dolgozik, de szerintem alapozásnál nagyon is lehet mindkettőre erősíteni.