Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pekárovics Gábor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy újabb év, ilyenkor decemberben illik beszámolni a munkánkról, számvetést készíteni, bemutatni jövő évi terveinket. Ezért javasoltam már 2013 tavaszán, hogy Pesterzsébet képviselői évente számoljanak be tevékenységükről, körzetükben végzett munkájukról, megvalósuló kezdeményezéseikről,…..
Pesterzsébetet és Kispestet is sikerült összekötni egy se eleje, se vége kerékpárúttal! Fotók: Sümeghi Mátyás Újabb kerékpárbarát fejlesztés valósult meg: a pesterzsébeti Nagysándor József utcát és a kispesti Hunyadi utcát összekötő (a Nagykőrösi út feletti) felüljárót felújították, és csináltak…..
Organikus káosz A suszter cipője 2016.10.21 02:01:46
Lyukas volt a suszter cipője: a képviselő-testület tagjai sem kaptak határidőre választ az Önkormányzat hivatalos hibabejelentőjén benyújtott panaszukra, ugyanis még a hibabejelentő is meghibásodott és hetekig nem vette észre senki. Bár azokat a lakókat, akik az általam benyújtott Téglaégető utcai…..
Pekárovics Gábor 2016.10.22 12:02:37
Szia Péter!

Ezt ismeritek? Ha nem, akkor mindenképpen nézzetek meg:

www.otrs-megoldasok.hu/

Előnyök:
ingyenes
magyar nyelvű
van hozzá mobil App
es meg sorolhatnám, de nem teszem, mert ott van minden a honlapjukon ;)

Udv,
Gábor
Az előző ciklusban a képviselők többsége a régi, megkopott, de népszerű pavilonsort lebontatta anélkül, hogy megtervezte volna mi épüljön a helyén. Most viszont Önökkel együtt újjáépítjük Pesterzsébet legfontosabb közlekedési csomópontját!  Javaslatomra egy többlépcsős közösségi tervezés projektet…..
Mitára a leszarom az ügyfelet hozzáállás szinte kizárólag az állami hivatalokban és az egészségügyben fordul elő. Ennek pedig az az oka, hogy ők azok akik akkor is megkapják a pénzüket, ha az ügyfél akiből végsősoron élnek finoman szólva is nem teljesen elégedett az általuk…..
Pekárovics Gábor 2015.05.10 19:24:48
@Diorella Queen: Nem azt mondtam, hogy azonnal, hanem hogy lassan, fokozatosan. Ha el se kezdjük, sosem lesz változás. Ami most van, attól meg csak jobb jöhet.
Pekárovics Gábor 2015.05.10 20:13:34
@Diorella Queen: Ne haragudj, de úgy látom, hogy direkt nem szeretnéd érteni a mondandómat. Részemről lezártnak tekintek ezt a témát, örülök, hogy találkoztunk, beszélgettünk, sokat tanultam ma is. Szép estét kellemes hétvégét és jó egészséget kívánok mindenkinek.
Pekárovics Gábor 2015.05.11 09:15:22
@szőrdoki: Maximálisan egyetértek!