Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Engem Is

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Valami hasonló érzés egy megcsalást követően az adott kapcsolatban maradva élni. Az ember próbálkozik, küzd, ahogyan és ameddig csak tud, a végeredmény azonban minden esetben kétesélyes. Pontosabban, inkább csak egy. Érdekes, ahogyan visszagondolok a múltra, annyira távolinak…..
Engem Is 2014.05.28 21:38:47
@Avensis: A legfontosabb, hogy megértsd: pont azért hazudott neked, azért titkolta a kapcsolatot, mert nem ért neki annyit, hogy felrúgja a tieteket. A "harmadik" pedig belement ebbe az alárendelt helyzetbe, ami neki legalább olyan rossz volt, mint most most neked. Neki nap mint nap meg kellett küzdenie azzal az érzéssel, hogy a párod veled tölti az éjszakát, és nem vele. Az élet bonyolult, néha belemegyünk veszélyes dolgokba. Nem azért szívunk el néha egy-egy cigit, hogy tüdőrákot kapjunk. Nem azért lépünk félre, hogy felbomoljon a jól működő kapcsolatunk. A bizalmi kérdéssel ne foglalkozz annyit. Hagyd rá: ha melletted fekszik, melletted ébred, együtt mentek nyaralni, akkor te vagy a párja. Ez mindig is így volt, és így is lesz. Vele talán még tovább, mint mással, aki az első, már irányába vonzó inger hatására szakít veled.
Megcsaltak. Elveszve 2014.02.27 18:48:31
  Az utóbbi hetek, hónapok jelentős része a keresésről szólt: egyrészt kutattam az esetleges hűtlenség árulkodó jelei, bizonyítékai után, másrészt kerestem azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével érzelmi szempontból újra önfenntartóvá válhat a kapcsolatunk. A…..
Engem Is 2014.03.08 11:19:53
@Loanna: Haha, köszönöm az őszinteséged. Már alig várom a pasikat!
Engem Is 2014.03.08 11:52:02
@Loanna: Azt azért hozzátenném, hogy mindent megpróbáltam, hogy gyorsan túltegyük rajta magunkat. Sajnos nekem sikerült kevésbé, legalábbis látszólag. Ütközőpontot jelentett az is, hogy én szerettem volna, ha még egyszer megpróbáljuk, ő meg - talán érthető okból - nem. Persze ebből nem volt veszekedés, ilyesmi, az azonban biztos látszott rajtam, hogy letört a dolog. Szerintem azt gondolta, hogy emiatt (mármint, mert szeretnék még egy gyereket) elkezdtem más után nézni, ami nem volt igaz. Viszont ő elkezdett más után nézni, tényleg, de ezért leginkább csak a helyzet hibáztatható.
Megcsaltak. Hárman, párban 2014.01.11 11:20:41
Sokszor hallottam a hűtlenséggel kapcsolatban, hogy a harmadik fél sohasem hibás, hogy a kapcsolatba történő belépése csak okozat, amely folyamat eredendője alapvetően a párkapcsolat már meglévő problémáiban keresendő. Annak ellenére, hogy nem tudok nem egyetérteni ezzel az…..
Engem Is 2014.02.11 19:48:55
@mille_plateaux: Tegnap sajnos (vagy nem sajnos, nem tudom eldönteni) megint vitáztunk egy ízeset a párommal, és a fenti felvetéseimet mind megerősítette közvetlenül vagy közvetve. Fő motívum volt a sértés "megbosszulása" és az, hogy ez az egész csak játék volt az ő részéről. Amikor azt mondtam, hogy soha többé nem hiszek neki, látszott, hogy igencsak bántja a dolog.
Engem Is 2014.02.13 19:50:58
@mille_plateaux: ennél sokkal durvább, veszélyesebb játékokat is űznek emberek, gondoljunk pl. azokra, akik magas épületekre másznak mindenfajta biztosítás nélkül
Megcsaltak. Hova tovább? 2013.12.04 10:40:25
Az autóban ülve, az úton találtam magam. Igazából fogalmam sem volt, hogyan kerültem a bejárati ajtótól a város határát jelző tábláig, az elmúlt 20 percben teljesen máshol járt az agyam. Még mindig nem tudtam feldolgozni mindazt, ami történt; nem értettem sem a kiváltó…..
Megcsaltak. Ébredés 2013.11.16 18:34:54
Nem sokat aludtam. Lehet abban valami, hogy az ember tovább álmodja azokat a dolgokat, helyzeteket, amelyek a nap során foglalkoztatják, mert ez történt az esetemben is. Olyan volt, mintha kívülállóként szemlélném az eseményeket, nagyjából úgy, mintha egy film peregne a szemeim…..
Engem Is 2013.11.29 07:06:55
@mille_plateaux: Nem volt hosszú beszélgetés, és - bár megint ugyanazt a témát hoztam fel - most nem rosszallta a párom, sőt, pár olyan dolgot is elmondott (a lebukással kapcsolatban), amit nem tudtam. Arra persze nem derült fény, hogy a másik direkt buktatta-e le magukat, de el tudom képzelni, hogy ezt még a párom se tudja. Jól esett őszintén bizalmatlannak lenni, ha már őszintén nem bízhatok meg benne.

Rájöttem ui., hogy a legnagyobb probléma a Josagos által emlegetett 3 alapszabály megszegésével volt. Amiről az ember nem tud, az nem is fájhat neki.
Engem Is 2013.11.29 18:38:23
@mille_plateaux: Ezek szerint te, velem ellentétben alapvetően gyanakvó típus vagy. Én megspórolom magamnak a féltékenységgel járó bosszúságot inkább. Most is igyekszem magam minél előbb túltenni ezen a lebukáson, amit szerintem elég jól kezeltünk mind a ketten. Visszatérve a kérdésedre, normális nap indult, talán jobb is, mint az eddigiek.
Megcsaltak. Rekviem egy álomért 2013.11.05 10:10:59
A legtöbb ember gyermekkora óta álmokban él; szellemünk öntudatra ébredése óta kísérnek bennünket ezek a víziók, amelyek minden esetben egy magasabb „minőség” elérésére sarkallnak, legyen az a cél szellemi eredetű, esetleg egy adott esemény, eredmény elérése, vagy akár…..
Engem Is 2013.11.18 08:12:42
@mille_plateaux: Téged először csaltak meg? Mert akkor kicsit jobban megértem a borús hangulatodat. Ellenben adott esetben szerencsésnek is mondhatod magad! :)
Engem Is 2013.11.19 19:46:16
@mille_plateaux: amiről tudsz :)
Megcsaltak. Egyetlen másodperc 2013.11.12 12:42:44
Amikor az ember először szembesül életében a szerelme hűtlenségével, a momentum örökre bevésődik az emlékezetébe, ezzel együtt a jellemébe. Azt a bizonyos másodpercet egészen biztos, hogy sohasem felejtem el: néhány szemvillanással azelőtt még minden rendben volt, semmi sem…..
Engem Is 2013.11.17 21:05:54
@pefe: ezt a legszebb komment, amit itt olvastam! Sőt, nem csak itt.
Engem Is 2013.11.18 08:08:32
@mille_plateaux: Nagyon egyszerű, épp távol voltunk egymástól! Furcsa, hogy a harag és megvetés szavakat említed, az én esetemben ez inkább szomorúság és félelem volt. Féltem attól, hogy el akar hagyni, csak nem meri megmondani. Ez a legrosszabb a "megcsalásban", hogy sosem tudhatod, mikor kezd el jobban kötődni a másikhoz, mint hozzád. És akkor már te leszel a szerető és ő a férj. És ha választania kell, már nem téged fog választani.

Hidd el, nagyon sok ember belemegy önként egy érzelmi háromszögbe. Hisz ezek a háromszögek így alakulnak ki! :)
  Sokáig úgy gondoltam a megcsalásra, mint egy olyan megvetendő anomáliára, ami csak és kizárólag olyan kapcsolatokban fordul elő, ahol valami jelentős probléma lappang a háttérben, úgymint a szerelem teljes vagy részleges hiánya, nem megfelelő kommunikáció a társak…..