Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemespenész

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fekete Péntek alkalmából egészen egyedülálló akcióval kedveskedik a  Budapesti Nyári Fesztivál! Lepje meg szeretteit Karácsonyra levásárolható Ajándékkártyával, és a fenyőfára sem lesz gondja, ugyanis a kártya mellé most jár egy földlabdás fenyő is! Az Ajándékkártya tulajdonosa pedig szabadon…..
Egészen rendhagyó előadást tűzött műsorra a Thália Színház. A társulat eljátssza Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát - de nem úgy ahogy gondolná. Valójában ez egy bepillantás a kulisszák mögé: a próbafolyamatot követheti végig a néző, rendezői utasításokkal, bakikkal és…..
A különböző turkálókban való vásárlás egy elég megosztó téma. Sok érvet lehet felsorakoztatni mellette és ellene is. Vannak olyanok, akik élből elutasítják a dolgot, mert hát "nem veszek fel más által használt ruhákat" vagy "úgysem találok magamnak semmit". Tény, hogy szerintem sem ez a legkönnyebb…..
otthonműhely kéne egy FÉSZER... 2016.02.06 16:30:21
Kicsit elkalandozva az építkezés folyamatától, megoszotom veletek a kerti fészerünk történetét. Kertes ház esetében egyre csak gyűlnek a kerti cuccok: fűnyíró, gyepszellőztető, fűrész, ásó, kapa és társai. E mellé társul a két gyerek exponenciálisan növő járműflottája : babakocsik, motorok,…..
nemespenész 2016.02.08 15:23:00
@halaloszto: pontosan :)
A kertmozi nagyon aranyos ötlet, a szarvas pedig baromi hangulatos.
Vannak olyan helyiségek a lakásban, amelyekkel nem nagyon lehet sok mindent kezdeni, ha egyedivé akarod tenni. Persze tele lehet pakolni különleges tárgyakkal, de mihez kezdhetsz, ha nem olyan tágas, hogy ilyesmik elférjenek? Panellakás, ismeritek. Minden szabvány, minden lapos, minden…..
Ha nagyon akarnám utána tudnék járni, hogy miért szokás ma utálni Denis Leary-t Hollywoodban vagy a világon bárhol, de teljesen értelmetlen lenne, mert én azok közé tartozom, akik bírják a palit. És legújabb showja az FX-en pont a világ azon kis szeletének szól, akik…..
nemespenész 2015.07.21 10:38:06
@hali69: A poszt címe a sorozat címe...
Nem is olyan régen a nagy nu metal korszak slágereit gyűjtöttem össze, és többen hiányoltátok belőle a pop punk vonalat, egyébként teljesen jogosan. A kilencvenes évek második felétől, egészen a kétezres évek közepéig ugyanis ennek a stílusnak is volt egy szép virágzása,…..
Blogger-alapfilozófiám, hogy csak olyan cikket írjak, ami engem is nagyon érdekelne mint olvasót. Ezért döntöttem úgy, hogy összeválogatok 30 filmet, amik amilyen nagyszerűek, legalább olyan ismeretlenek a nagyközönség számára. Teszem ezt azért, hogy minél több műkedvelő…..
Egyik este hazafelé baktatva a Nagy Imre téren csapdába estem. A szűk járdán az egyik oldalon autók, a másikon a rekettyék között igyekeztem tempósan haladni, midőn az egyik kocsi mellől egy hölgy lépett ki jelentősen visszafogva sebességem. Éppen azt vizslattam, miképp tudom…..
nemespenész 2014.05.05 09:20:31
@babbaba: ez nem kor kérdése. Én most sem az út közepén állok meg beszélgetni vagy e-maileket olvasni. Egy normális ember tekintettel van a körülötte élőkre, a tisztelet és az udvariasság nem csak az időseknek jár.