Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olga2

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsaltak. Elveszve 2014.02.27 18:48:31
  Az utóbbi hetek, hónapok jelentős része a keresésről szólt: egyrészt kutattam az esetleges hűtlenség árulkodó jelei, bizonyítékai után, másrészt kerestem azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével érzelmi szempontból újra önfenntartóvá válhat a kapcsolatunk. A…..
Elképesztő helyzetet hozott össze a Magyar Sí Szövetség így néhány nappal a Szocsiban rendezendő téli olimpia előtt, amikor eldöntötte, melyik női sífutónk indulhat a játékokon (Magyarország egy kvótát szerzett a sportágban). Képességeit tekintve jelenleg Magyarország…..
Olga2 2014.01.27 21:14:41
@Doomhammer: Jajjjj! Hogy ez (utóbbi) mennyire nem így van.... Ha ismernéd, rájönnél. Hogy a Te pénzeden (is) utazgat meg versenyez.
Megcsaltak. Hárman, párban 2014.01.11 11:20:41
Sokszor hallottam a hűtlenséggel kapcsolatban, hogy a harmadik fél sohasem hibás, hogy a kapcsolatba történő belépése csak okozat, amely folyamat eredendője alapvetően a párkapcsolat már meglévő problémáiban keresendő. Annak ellenére, hogy nem tudok nem egyetérteni ezzel az…..
Olga2 2014.01.22 23:14:40
@mille_plateaux: Nyilván én csak kívülállóként, a saját tapasztalataimból tudok kiindulni leginkább.
Tudod, mi a durva?
Amikor együtt voltam a szeretőmmel, és természetesen feltöltődve mentem haza, sokszor én kezdeményeztem otthon (ami amúgy nemannyira volt jellemző finoman szólva), kedves voltam, bújós.
De ha eltelt pár nap és már nagyon hiányzott a Kedves, hát kirázott a hideg, ha a férjem hozzámért, össze kellett szorítanom a fogam szinte, hogy kibírjam.
Szóval a nők kiismerhetetlenek:-)
Olga2 2014.01.23 21:30:56
@eszzé: Igen, Te egy kicsit kultúráltabban fogalmaztad meg, de én is kb. így gondolom, mint Te, hogy az a kapcsolat (a csalás előtti) volt - nincs.
Nyilván lehet folytatni, avagy újrakezdeni, de itt már elég komoly játékszabályok lesznek, ezeket szépen meg is írtad.
Megcsaltak. Ébredés 2013.11.16 18:34:54
Nem sokat aludtam. Lehet abban valami, hogy az ember tovább álmodja azokat a dolgokat, helyzeteket, amelyek a nap során foglalkoztatják, mert ez történt az esetemben is. Olyan volt, mintha kívülállóként szemlélném az eseményeket, nagyjából úgy, mintha egy film peregne a szemeim…..