Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qko

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január óta húzódó sebességemelés, elkallódó levelek, elfelejtett ígéretek, totális zavartság és irgalmatlan fejetlenség a Drávanetnél. A hűségnyilatkozattal kötött ügyfél a Homár olvasóitól várja a megoldást. A történet 2008. január 14-én kezdődött, amikoris…..
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..
Megelőlegezzük, hogy a karácsonyi rinyaszezon legkiválóbb példányát olvashatják alant Alajos billentyűzetéből. Naiv ügyfél sérelmezte, hogy a T-Online nem adott neki fényképezőgépet karácsonyra, mint ahogy azt megígérte, mert az december 23-án sajnálatos módon elfogyott. A…..
A Homár az eddig gyakolattal szemben nem hibernálja magát a következő két hétre, nehogy valakibe beleszoruljon a fájdalom ebben a kritikus időszakban. A sajnálatos karácsonyi akciók sorába csatlakozott a Pizza Hut-féle pizza+bejglirendelés, ahol az alábbi levél szerint nem szólnak,…..