Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robi110

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalan híresség járt hazánkban, az elmúlt évtizedekben és szinte mindenkit meg is örökítettek fotókon az utókornak. Az MTI Fotóarchívumában is rengeteg külföldi uralkodóról, színészről, zenészről, sportolóról, politikusról sőt még űrhajósról is találunk képeket. 1990. május 9. A hivatalos…..
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
Az egyik DVD-vel foglalkozó oldal brózolgatása közben bukkantam rá arra a hírre, hogy hamarosan Angliában is megjelenik BD-n a Re-Animator című Stuart Gordon-ópusz, amely nem csupán hihetetlenül intuitív és kreatív kultuszhorror (azt tudtátok-e, hogy egy Lovecraft-írás ihlette?),…..
Miután 190 millió dolláros költségvetésével szemben Amerikában alig tudta csak magát átküzdeni a 100 milliós bevételi határon, az elemzők egyértelmű bukásként könyvelték el a Tűzgyűrűt, és Guillermo del Toro hiába is beszélt arról, hogy Travis Beacham íróval közösen…..
A képregények kedvelőinek népes és egyre növekvő tábora meglepetten fogadta a hírt, mely szerint a szép emlékű Man of Steel egyenes ági folytatását, az egyelőre Batman vs. Superman címen futó, gigászinak ígérkező (ígért?) projektet a DC jócskán eltolta, ráadásul éppen…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
- SPOILERMENTES - Sok-sok évezreddel ezelőtt az univerzumot sötétség uralta, hála a sötét tündérek ármánykodásának, ám Asgard népe vérrel és verejtékkel fényt vágott a galaktikus éjszakába, megfosztotta a tündéreket becses kincsüktől, az Aethertől, őket magukat pedig…..