Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George Bass

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, ott hagytam abba, hogy szinte megkerülhetetlenek lettek a bloggereim a szakmában és egyre ismertebb lett a nevünk.   2012 – 2013  igen mozgalmas év volt számunkra és mivel viszonylag gyorsan nővekedtünk strukturálisan így a felelősség is egyre nőtt a mindennapos kihívásokkal együtt.Kihívások…..
Az előző posztomba írtam, hogy volt egy STYLE&DIRT MAN kollekció amit imádtam 2013-ban is és azt gondolom, hogy ennek a kollekciónak a mai napig is lenne létjogusultsága így 2022-ben. Majd a posztom után jött pár kérdés, hogy ezt a kollekciót hol lehet, lehetett megnézni? Mondtam is, hogy még…..
Már vagy 1 órája ülök a word felett és azon agyalok, hogy hogyan is kellene elkezdeni egy a saját blogomat. Számomra ez különösen fura hiszen pár évvel ezelőtt még a blog építés, blog tartalom szolgáltatása volt az egyik fő profilom. Na de ennyire ne is rohanjunk előre. Szóval ott tartottam, hogy…..
A mai blogbejegyzésem kicsit olyan, mint egy mese. Volt egy fiatalember, aki arról álmodott, hogy egyszer egy kertészetet fog vezetni, ahol növények ezrei, tízezrei katonás rendben sorakozva szívják magukba a föld, a víz és a nap erejét, azért, hogy életük delén túl, a fogyasztók…..