Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsandár

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
zsandár 2007.12.25 11:28:48
Nagyon idegesít a karácsony. Nem tudom, hogy állok vele. Mint ateista, számomra abszolút értelmetlen. De sodor az ár. Már elkőltöttem kétszázezer forintot ajándékokra csak a családra. Gyermekeim, unokáim boldogan fognak állni a fa alatt és énekeljük a "Menyből az angyalt". Döbbenet.
Én nem hiszek a csodákban. Én azt gondolom, a bibliában minden igaz, csak a dogmatikus értelmezés miatt hülyeség. Nekem a bethlehemi csillag űrhajó, mert csak így lehet igaz, a szeplőtelen fogantatás meg mesterséges megtermékenyítés, mert így lehet csak igaz.
Valamikor a karácsonyt január 6.-án ünnepelték, de valamelyik pápa a nap-éjegyenlőség barbár ünnepére rakta és köze nincs Jézus születéséhez. Hazugság. Alig tudja ezt pár ember.
Hálás lehetne a kereskedelem a papoknak a nagy karácsonyi bevételért. Ebből kellene kötelező jutalékot adni a keresztény egyházaknak, nem állami támogatást kapni.
A vallás szerintem egyéni hülyeség és gyávaság. A hülyeség államilag finanszirozott intézménye.
Most voltam vidéki disznóölésen. Szembesültem vele mi egy élet. Szétbontottuk, megesszük. Meggyőződésem, mi is csak ennyiek vagyunk. Miért gondolod, hogy több vagy? Meghalsz és kész. Gyáva vagy szembenézni vele, hogy ennyi? Élj gazdag és élménydús életet, teljesítsd ki, valósítsd meg álmaidat. Örülj, hogy vagy a semmiből. Ez még rokkant embertársaim számára is többet ér a nemlétnél, bármilyen keserves is.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Betyár A dogma ünnepe 2007.12.23 20:31:21
Nagyon idegesít a karácsony. Nem tudom, hogy állok vele. Mint ateista, számomra abszolút értelmetlen. De sodor az ár. Már elkőltöttem kétszázezer forintot ajándékokra csak a családra. Gyermekeim, unokáim boldogan fognak állni a fa alatt és énekeljük a "Menyből az…..