Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vad Ász

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves, valaha jó tanuló, jó sportoló, tolltartódban és táskádban példás rendet tartó osztálytársam és leginkább osztálytársnőm, tanárok kedvence! Ebben a pár bekezdésben azon kívánok elmélázni, de leginkább azon hangosan elgondolkozni, hogy belőled miért lett senki,…..
Vad Ász 2014.10.09 14:49:29
A ,,jó fizetés, de nem kell szaktudás, csak angol és fellépés"-típusú munkahelyek általában MLM, kamu befektetési tanácsadás, meg ilyenek; egy ideig szuper fejlődési lehetőség, meg jó öltöny, magabiztos fellépés, aztán rájön az arc, hogy a kurva anyja koporsóra félretett pénzével bezárólag az egész családfája minden vagyonát puszira bízta rá egy többszörösen visszaeső csalóra, aki éppen most érkezett meg Thaiföldre, hogy az ügy elévüléséig mindennap más ladyboyjal nyalassa a munka és tanulás nélküli gyors pénzkeresésben hívőktől beszedett hülyeségi adóból kivasaltatott zacsiját.

@Trónkövetelő: a reáltudományokhoz büszkén nem értő humánbeállítottságúak rengeteg ember életszínvonalához járulnak pozitívan hozzá, ha mindenki emlékezne arra, amit a középiskolában tanítanak, vajon mi kerülne a kamu pénzügyi tanácsadók, az autófogyasztáscsökkentő csodaszerek árusai, a magnetizált vízzel rákot gyógyítók és társaik gyermekeinek tányérjára?
A félművelt ember (mérnök, aki azt hiszi, hogy Mozart egy csokigolyómárka, meg a bölcsész, aki nem tudja, mire való a kocsiban a sebességváltó) meg simán csak gáz.

Egyébként faszért van mindenki ennyire kiakadva a verselemzésen? Egy mások által összehordott érdektelen adathalmazt (,,a költő itt arra gondolt, hogy...") kell a céloknak megfelelő formában prezentálni; mind a reál, mind a humán értelmiségiek nagy része sokat foglalkozik ezzel, csak nem versekről írt okosságokat, hanem törvényeket, vagy műszaki követelményeket rendszerez.
Ez egy fontos kísérlet lett volna, az oroszok 5 gekkót lőttek fel súlytalanságban szexelni, amivel mittomén miket akartak megvizsgálni (tényleg, arról van valami dokumentáció, hogy emberek kopulálnak ugyanilyen körülmények között?), de megszűnt a kapcsolat az ürben kúró gekkók…..
Szervusz Tibi, Iszonyúan idegesít, ezért megírtam. Na bujjék. (Nem merem odaírni, hogy ki vagy, úgyhogy szólj - mindenesetre szakblogjuk is van, onnan csórtam a képet - Tibi) Bárhová is nézek, megakad rajt' a szemem. Nem értem. Nem lehet igaz, még egy. Viselője rezzenéstelen…..