Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazsskitchen

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs a piacon Hókifly 2016.03.29 17:38:17
Hozzávalók: Tésztához: 45 dkg Szabó malom finomliszt 4 evőkanál Martontej tejföl 25 dkg Etyektej vaj 1 evőkanál zsír 1 csipet só  Töltelék: 20 dkg Terézia szilvalekvár  10 dkg porcukor 1 csomag vaníliás cukor Elkészítés: Összegyúrunk minden tésztához való alapanyagot, és hűtőbe…..
 Minden nemzetnek megvannak a hagyományos ételei, amiknek nagy részét bizonyos alkalmakkor fogyasztják. Különösen igaz ez ránk, magyarokra. Világhírű gasztronómiai hagyományokkal rendelkezünk, egyedülálló ízvilágunkat mindenhol elismerik. Sok ételünknek van ünnepi…..
Ti mit szoktatok csinálni a megfonnyadt paprikákkal?   Mikor már nem olyan lédús és ropogós, és a hideg reggelihez vagy vacsorához már nem esik jól. Íme egy recept ami segíthet a…..
Hozzávalók: 1/2 kg sárgabarack, 2 dl joghurt, fél tasak pudingpor, 15 dkg cukor, 1 egész fahéj, 1/4 citrom, néhány mentalevél a díszítéshez Elkészítés: A sárgabarackot…..
Balázs a piacon Nyári almás pite 2015.07.19 14:06:17
Hozzávalók a tésztához:1 csomag vaníliás cukor1 tojás15 dkg porcukor30 dkg margarin45 dkg finomliszt Hozzávalók a töltelékhez:1 csomag vaníliás cukor15 dkg cukor1,5-2 kg alma1 citrom levefahéj…..
Katt a képre a hozzávalók beszerzéséhez! Az eredeti görög tzatziki saláta nem véletlenül a nyár slágere. A Τζατζίκι azonkívül hogy friss és egészséges saláta , rendkívül sokoldalúan fogyasztható : Előételként pirítóshoz, szinte bármilyen grill húshoz,…..
Málna beszerzéséhez katt a képre! Szeretnél egy gyorsan elkészíthető igazán finom desszertet? Mindenképpen próbáld ki ezt a klasszikus francia édességet.Gyakorlatilag bármilyen idénygyümölccsel készítheted. Amilyen egyszerűen elkészíthető, olyan…..
"Minthogy az Univerzum minden egyes darabja így vagy úgy kölcsönhatásban áll minden más részével, elméletileg lehetséges, hogy az ember akár egy kiflicsücsökből is extrapoláljon a teremtés egészére, beleértve az összes napot, ezek összes bolygójával, összetételével, gazdasági és szociális…..
   A gasztrosznobizmus lassan és alattomosan kúszik be az emberek tudatába,akit pedig egyszer megragad, azt nem ereszti és gasztrobloggerré neveli...