Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás_

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oligarchák és a foglyul ejtett állam: Mindig van lejjebb from atlatszo.hu on Vimeo. Mit jelent a state capture, vagyis az állam foglyul ejtésének fogalma? Milyen egy tipikus magyar oligarcha életútja és mit rejthetnek az ügynökakták? Hogyan alakultak ki a pártkötődésű üzleti…..
Tamás_ 2013.11.15 13:44:54
@Libatolvaj takarodj: Azért ez a megállapítás komoly tévedés. A USA-ban A Sony, a Panasonic a Vivendi birtokolja a médiavállakozások igen jelentős részét. Bár gondolom nem ellenséges hatalom Japán és Franciaország.
Tamás_ 2013.11.15 13:47:52
@naphegyi vince:
Ne bántsd Őket a fizetésükért dolgoznak!!
Tamás_ 2013.11.15 17:48:12
@Libatolvaj takarodj: Valószínűleg szövegértési problémákkal küzdesz. Tettél egy állítást ami nem igaz azaz nem tényszerű. Nem tudom jó megélhetés-e TASZ-osnak lenni, egyet sem ismerek tőlük. A nettó baromságra kellett reagálnom. A politikusok szokása a tények nélküli közlés. Én a valóságban élek , nem közpénzből, mint valószínűleg a fizetett kommentelők. Nemigazán érdekel, hogy valaki Pl. Soros a magánpénzéből mire költ, de az igazán érdekel,hogy a közpénzből különböző színű tolvajok jól megélnek. ...és még valami: nem a magánpénzeket kell vizsgálnia az Átlászónak, hanem a közpénzeket. Ha ez téged irritál vagy ezek az emberek miért vagy itt?
Meg ezek a szavak , mint balliberális. ilyen nem is létezik. Ezt a fidesz székházban találta ki valami agyhalott.