Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stewie

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megismertem valakit. Nagyon kedvesnek és szépnek találom őt. Szeretem!Egyik este bementem egyedül az egyik bárba, mert nagyon unatkoztam. Megittam egy italt, majd egy másikat és egy harmadikat, majd belépett az ajtón Ő, akiről nem tudtam levenni a szemem. Rám nézett és mosolygott.…..
Tágrazártszemmel Kódjátszma 2015.01.29 12:50:00
A második világháború ideje alatt, a németek, enigmával kódolt üzenetekkel kommunikáltak. Ilyen kódolt üzenetekben adták meg hajóik, tengeralattjáróik és szárazföldi egységeik helyét, és a támadások koordinátáit, idejét. Ezt a kódolt üzenetet próbálták az angolok és…..
Tágrazártszemmel Hős6os 2015.01.06 19:01:30
A Disney animációs részlege ezúttal egy Marvel képregényt visz vászonra, ami inkább a fiatalabb korosztálynak szól, de mindenkit le tud kötni. A történet a jövőben játszódik, San Fransokyo-ban ahol két testvér Hiro és Tadashi Hamada békésen élnek. Mind a ketten nagyon…..
Az előző cikk folytatásaként, haladunk az egyre súlyosabb betegségek felé. A következő betegségek szintén továbbadhatók szexuális úton is, de ezek kezelése nem 100%-os, valamint kezeletlenség esetén súlyos következmények lehetnek. Genitális herpesz: Vírus okozza, melyet…..
A betegség-trilógia utolsó részében megismerhetjük a szifilisz és a HIV vírust. Ez a két legrettegettebb nemi betegség, bár ebből csak az egyik nem gyógyítható, viszont mind a kettő halálos is lehet. Ennek ellenére bármi tünetünk, bajunk van, és úgy érezzük, valami nincs…..
Védekezés nélküli szexnél, nagyon sok betegség összeszedhető. Gombás, vírusos és bakteriális is. Legkomolyabb a HIV vírus, de erről majd a későbbiekben ejtek szót. Maradjunk egyelőre a „könnyedebb”, gyógyítható betegségeknél, amik gyógyíthatóságuk ellenére, nagyon…..
A Cinema City jóvoltából, premier előtti vetítés keretei között megnéztük ’A Hobbit – Az öt sereg csatája’ című filmet. A kultikus Gyűrűk Ura trilógia előzményfilmje, mely szintén 3 részes lett, hozta a tőle elvárt szintet. Talán ez az a film, amit senkinek nem kell…..
1.) A fejfájásra panaszkodva elég sokan próbálnak kibújni a szex alól okkal vagy ok nélkül. De nincs több kifogás! A legjobb fejfájás csillapító módszer a szex. Az orgazmus során oxitocin szabadul fel a szervezetben, mely erős fájdalomcsillapító hatással bír, így megszünteti…..
„Machiavelli: Amikor már minden ország megtelt lakosokkal, olyannyira, hogy élni sem tudnak, és máshova sem költözhetnek… akkor a világnak szükségképpen meg kell tisztulnia.” Előfordul, hogy azért pusztulnak ki fajok, mert túlszaporodtak az élőhelyükön. Vegyünk alapul egy…..
Sajnos mindennap hall, olvas az ember állatkínzásról szóló híreket. Sőt, akár azon a környéken is előfordulhat ahol lakunk. Ha ilyet tapasztalunk, semmiképp ne maradjunk közömbösek, hiszen a törvény is tartalmazza, hogy az az ember, aki brutalitásával vagy hanyagságával az…..
A Katolikus egyház szerint, Istentől kaptuk az életet, Ő rendelkezik mindenki felett, és csak Ő dönthet sorsunk, életünk felett. Erről az életről lemondani, mások életét elvenni minden formában bűn. Így a "kellemes halál" is gyilkosságnak, bűnnek minősül. Az eutanázia…..
Idén nyáron - meglehet utoljára - újra összeállt a Monty Python legendás csapata. Majdnem teljes létszámban. Graham Chapman már nem lehetett velük, de Michael Palin, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones és Terry Gilliam harminc év után együtt állt a londoni O2 Aréna színpadán, hogy…..
A Cinema City jóvoltából premier előtti sajtóvetítésen voltunk, ahol bemutatták a Monty Python utolsó előadását. Nagy izgalmak közepette mentünk oda, arra gondolva, vajon az angol humor megteremtőiben, ennyi eltelt év után, lesz-e annyi erő, tudnak-e annyi humort csöpögtetni,…..
Globális felmelegedésnek az utóbbi évtizedek éghajlati változásait nevezzük. Emelkedik az óceánok és a felszín közeli levegő hőmérséklete. A folyamat várhatólag folytatódik. Végállapotát még becsülni sem tudjuk. (a globális éghajlatváltozás kifejezést az ember által…..
A világ legnagyobb grafikai alkotása, körülbelül 520 négyzetkilométernyi területen helyezkedik el Peru egy félreeső vidékén, a Pampas de Jumana nevű fennsíkon. Mértani alakzatok, monumentális állatfigurák, és nyílegyenes vonalak díszítik a vidéket, melyeket a magasból lehet…..
Az Eurovízió igazi győztese a tolerancia. Miként várhatja el például egy roma származású ember, hogy ne bélyegezzék meg bőrszíne miatt, mikor ő is tele van előítéletekkel, másokkal szemben. Hogyan várhatja el egy kerekesszékes, hogy ne nézzenek rá másképp mert ő…..
Tágrazártszemmel Gondolatok... 2014.04.01 18:54:28
Barátság, részben a családi összetartás hiányát pótolja?! Velük osztjuk meg idővel az életünk nagy részét, míg azok, akik vér szerint a rokonaink kizáródnak?! Lehet normális egyensúlyt létrehozni, amiben mindenki benne van? Ez egy természetes folyamat, az elidegenedés, az…..
A KoMod Színház február 7-én mutatja be induló színházi sorozatának első epizódját. A színházba járó közönség előtt nem ismeretlen a műfaj, a Gondnokság a Katonában két évadot ért meg, a Művház a Jurányiban jelenleg is nagy sikerrel fut. A KoMod új sorozata, a Kampec…..
Sokan sokszor érzik magukat lehangolt állapotban, kicsit depressziósan és a jövőbeli kilátásaikat is sötéten látják. Az érzések mindig negatívak bennük és ettől szomorúak. De hogyan lehet ezt megváltoztatni?! Nagyon egyszerű a megoldás: pozitív gondolkodás! Ha mindig azon…..
Tágrazártszemmel Szerelem 2013.12.31 14:15:38
Mi a szerelem? Mikor érezzük magunkat szerelmesnek? Sokszor mondjuk, hogy én szerelmes vagyok! De valóban szeretjük a másikat, vagy csak téves ábránd az egész, egy fellángolás? Rengetegen vannak kapcsolatban. Eleinte jól működik minden, mindketten boldognak érzik magukat, figyelnek…..
Decemberben mindenkiben benne van az érzés, hogy jövőre minden más lesz majd. Aztán január első heteiben szép lassan rájövünk, semmi se változik. Következik a remény, a bizakodás időszaka, hogy ez tavasszal megváltozik, aztán az érzés átszáll a nyárra, az őszre és végül…..
A minap „érdekes” dolgot láttam a buszon utazva. Két fiatal lányt, az egyik a másik ölében ült és csókolóztak. Páran megbámulták őket, de volt olyan is, aki bátorította, hogy ez mennyire jó.. persze a pasi eléggé részeg volt. Ezen elgondolkozva az a kérdés jutott eszembe,…..
A filmek világában a szex mindig fontos szerepet játszott, bár nehéz megvalósítani olyan formában, hogy az művészi maradjon, ne pedig soft pornó legyen. Az 1930-as években még a női mell látványa a filmvásznon botrányosnak számított, de a 60-as évektől kezdve ez a dolog…..