Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pippolina

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak gyertyák, melyek nem elégednek meg azzal, hogy ideig-óráig pislákolnak céltalanul. Pontosabban egy, aki elhatározza, hogy kijut a sötét labirintusból. Útját lángoló tűzgolyók, mozgó platformok és gonosz szellemek kísérik, ő pedig csak tíz másodpercig képes…..
pippolina 2013.12.17 13:09:36
5
Zombiölés után keressünk cukorkát! Meg kell nyugtatnom/el kell keserítenem mindenkit, a Find the Candy nem az a játék, ami teljes szellemi kimerülést okoz, cserébe bátran játszható 0 éves kortól is akár. Egyszerű, cuki, kellemes zenével, és mint említettem, nem túl…..
Folytassuk a hetet DemóDémon találatával. "Ezúton szeretnék bemutatásra ajánlani egy nagyszerű játékot, ha ez nem okoz gazdasági válságot, akkor semmi. A játék címe Cyber Chaser és egy zseniális fejlesztgetős-disztroj platformer keverék. Mész a pályán, ölöd a robotokat,…..
Nem különösebben hosszú darab az Adventures of Red, nekem mégis nagyon bejön. Adva van egy... ilyen sárga izé, mint itt fenn a képen, talán egy gyerek, aki megérzi a frissen sült muffin illatát egy 6 emeletnyi magas, 32 szobás kastélyon át, és nekiindul, hogy akkor ő ebből most…..