Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryada

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóbarátok Jennifer Aniston David Schwimmer Ross és Rachel Courteney Cox Metthew Perry Monica és Chandler Lisa Kudrow Matt le Blanc Phoebe és Joey Phoebe-Monica-Rachel Rachel és Monica Ross-Chandler-Joey          ..
Összegyűjtöttük a legszebb magyar nőket, akik szerintünk sminkben vagy anélkül is nyugodtan kimerészkedhetnek az utcára, hiszen nem keltenek életre egy madárijesztőt azért, mert reggel nem fejeltek bele a sminktáskába. Liptai Claudia Sarka Kata Tóth Gabi Szabó…..
Összegyűjtöttük Nektek egy csokorba a 10 LEGSZEBB MAGYAR SPORTOLÓ NŐT! Mi nem csak a kimagasló teljesítményükre vagyunk büszkék, hanem tündöklő szépségükre is, mert ugye a MAGYAR NŐK A LEGSZEBBEK A VILÁGON! Jakabos Zsuzsanna - Úszás Tápai Szabina -…..
 A rivaldafényben állók arcát vastagabb smink fedi, erősebb, csillogóbb a páncéljuk, mint a hétköznapi valóságban élő és boldogulni kívánó embereknek. Ha pedig a páncélon repedés keletkezik, a híresség megbotlik, azért komoly árat kell fizetnie. Mert ahogy mindennek, a…..
Hajdu Petra, aki fiatal kora ellenére bejárta már fél Ázsiát, a NINE model management modellügynökség elsőszámú modellje. Karrierje folyamatosan felfele ível, én pedig megtiszteltetésnek érzem, hogy interjút készíthettem vele. Fogadjátok sok szeretettel Petrát, akinek ugyan…..
Nem tudom, hogy drága hölgytársaim hogy állnak a következő témához... Esetleg ők is igénybe vettek-e már hasonló szolgáltatást vagy az interjú elolvasása után eljátszanak-e majd a gondolattal, hogy ki kéne próbálni?!  Nekem mindenesetre leesett az állam, amikor Tomy…..
Összegyűjtöttük Nektek azokat a LEGENDÁKAT, akikről még a dédunokáink sem fognak elfeledkezni. A fényképük mellett gyermekeik vagy rokonaik láthatóak Elvis Presley és Lisa Marie Presley "Az, hogy jól nézel ki, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy jól is érzed magad. A…..
Miután évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének (a kulcsszó a megpróbálják), a Johns Hopkins kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más választásunk is!   1. Minden embernek vannak…..
Emlékeztek még a Melrose Place című sorozatra?  Mi egyenesen imádtuk Őket, úgyhogy készítettünk egy összeállítást, melyben megtekinthetitek kedvenc sorozatunk főszereplőit.    Heather Lockclear - Amanda Woodward Thomas Calabro - Dr. Michael Mancini Josie Bissett -…..
Tágrazártszemmel Sztárcsemeték 2014.08.12 16:46:21
A világsztárok csemetéi már születésüktől fogva ki vannak téve a reflektorfénynek, ebből kifolyólag Ők is a címlapokról mosolyognak vissza ránk,  és a szemünk előtt nőnek fel.  Összegyűjtöttük azokat a kislányokat, akik mindamellett, hogy már most híresek, édesanyjuk…..
Láttad már az Under Amour sportruházati cég legújabb kampányát? Ha nem volt még hozzá szerencséd, akkor ne tétlenkedj, nézd meg azonnal, ugyanis nagy valószínűséggel mindenki a benne szereplő hölgyről fog beszélni hamarosan a világon. Misty Copeland amerikai balerina az "I Will…..
A címet ugyan "loptam", de tükrözi a velem történteket... Kedd reggel Anya valamilyen okból kifolyólag megleste az útleveleket, majd döbbent arckifejezéssel közölte, hogy: - Szandika! Lejárt! Sírt, nélkülem nem megy sehova, nyugtattam, hogy semmi baj, megoldjuk ezt is. Mellékesen…..
Neten lelt asztrológia Magadra ismersz? :)     1. A Halak, a tipikus gruftiAlapjában emocionális beállítottságú vagy: intuíciókra és megérzésekre hagyatkozol, tehát különösebben nem lassít le a józanész és a gondolkodás. Szélsőséges hangulatváltások jellemeznek,…..
Szomorúan értesültünk róla, hogy az iWiW örökre eltűnik. Tizenkét év után 2014. június 30-án lekapcsolják a magyar közösségi oldalt - közölte az Origo Zrt. A közösségi oldalt még 2006 áprilisában vásárolta meg a Magyar Telekomhoz tartozó T-Online Magyarország közel…..
„A divat múlandó, a stílus örök.” Coco Chanel Ács Ilona, a LAONI tervezője ugyanúgy szeret praktikus, sportos, hétköznapi bőrtáskákat tervezni, mint nőies, alkalmi és extravagáns darabokat. Fontosnak tartja, hogy egy Nőnek az élet minden színterén legyen egy olyan…..
Kozma Klaudia igencsak szerteágazó személyiség, de ettől olyan nagyszerű. A szingli nők életét éli, képes egy tütüben végigbulizni az éjszakát, szorgosan futja a kilométereket, a cipők szerelmese, meztelenül énekel otthon, de ugyanakkor, felhőket karcoló szellemi magaslatokban…..
A húgom és a férje kivettek egy szabad hétvégét, hogy kettesben tudjanak lenni. Felhívtak, hogy tudnék-e vigyázni az unokaöcsémre szombat, vasárnap. Természetesen minden programot arrébb tettem, átköltöztem a hétvégére hozzájuk, hogy a gyerek a megszokott környezetében…..
Egy szál virág, csokoládé, kinyitni az ajtót a hölgyeknek és még sorolhatnám. Kihalóban vannak már az udvarlás ezen formái. Még anyáink idejében azért iparkodtak a férfiak annak érdekében, hogy jó benyomást keltsenek a randipartnerükre, de ez valahogy elpárologni látszik.…..