Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A biztos utas

0 bejegyzést írt és 335 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dalmácia fővárosában, Zadarban található az az egyedi kőből faragott orgona, melyet az Adriai-tenger hullámai szólaltatnak meg. Az ember és természet kreatív összjátékából született csodálatos hangszer a népszerű horvát város háborúsúlytotta hangulatát igyekszik kicsit színesebbé, vidámabbá tenni.…..
A biztos utas 2018.05.25 09:09:54
Az online check-in, vagyis a repülőjegyek utazást megelőző netes érvényesítése korunk egyik óriási vívmánya. Létezése előtt a beszállókártya megszerzéséért folytatott kilátástalan és idegörlő sorbanállás ugyanis ritka jól meg tudott ágyazni egy idegbajos családi nyaralásnak, plusz irtó nagy terhet…..
A biztos utas 2018.04.20 18:08:11
@slowMotion: Azt hittem, orulunk, hogy legalabb ennyi megmaradt a MALEV-bol :D
Teljes körű ellenzéki választási szövetség híján, finoman szólva is foghíjas koordináció mellett a választás előtt egy nappal már a napnál is világosabb, hogy az ellenzéki szavazóknak egyetlen egy fegyvere maradt: a taktikai szavazás. A Közös Ország Mozgalom és egyéb csoportok rengeteg időt,…..
A biztos utas 2018.04.15 07:41:19
@bigdata: Nagyon vergodsz, latom :D
Szoval, azzal nehez mit kezdened kisember, ha valaki nem szereti se Gyurcsanyt, se azokat, akik ugy kepzelik, hogy masok penzebol eljenek....
Duzzogj kicsit, jol all :D
A biztos utas 2018.04.16 07:17:17
@bigdata: Nem baj haver, fizetjuk a te hiteledet is, ugy tunik. Nyilvan az ilyen eloskodok szeretik a legjobban arc nelkul jaratni a pofajukat :D
A biztos utas 2018.04.20 16:52:59
@bigdata: Ja, ja :D
Fizess a banknak ocskos :D
Meg, plz :D
Libertarian És akkor gratuláljunk 2018.04.09 06:00:00
Szar lehet most azon blogok és kommentek szerzőinek, akik holtbiztosan, végtelen önbizalommal hirdették, hogy Orbán most aztán bukni fog, megy mindenki a sittre és itt lesz a kánaán. Merthogy nem csak, hogy Orbán és rendszere nem megy a hűvösre az elkövetkező időszakban, hanem…..
A biztos utas 2018.04.16 06:58:22
@Brendel Mátyás: Gyalazkodj meg. Attol biztosan sok kedve lesz a muszlim tomegekhez itt barkinek, akinek eddig se volt. Ertem, hogy zavaro ez, nem a kedves, vendegeket olelo arcunkat adjuk, tenyleg kellemetlen. De ha megnezed, hogy mennyire elheto a muszlim bevandorlo - tomegek altal elfoglalt varosreszek szamunkra, akkor kijozanodsz.
A biztos utas 2018.04.17 09:35:03
@Brendel Mátyás: Eleg sok ismerosom el ilyen helyeken es igen csunya dolgokrol szamolnak be, ha tetszik neked, ha nem, ez az igazsag. Ha megpukkadsz, akkor is ez van, bocs.
A biztos utas 2018.04.20 16:50:57
@Brendel Mátyás: Es ott vagy Matyas? Parizsban? Es elvezed? Remelem...
A Városligetben dupla kerítés, őrtornyok és reflektorok vigyázzák Garancsi István érdekeltségét, az épülő Néprajzi Múzeumot. ..
A biztos utas 2018.04.17 09:30:58
@VT Man: En se, valojaban a 100%-rol van szo, legalabbis, aki oxigent szeretne belelegezni, akinek nem kell az eletehez oxigen, annak jo a fideszes fagyilkolos terv.
A biztos utas 2018.04.17 09:33:00
@öreg baka nem rakéta: Hiaba mondta el ugyanezt egy szakerto, semmi nem valotzik, ha szavazasrol van szo :(
Subba Subba records: UriStn 2018.04.15 11:15:09
A biztos utas 2018.04.17 07:56:45
Szépen lassan az állásinterjú klisék is fellazulnak. De vajon mi az, ami még belefér egy állásinterjú helyzetbe? Mi az, amit még megtehetsz, ha azt érzed, hogy Te vagy a befutó? Ezen a héten arra keressük a választ, hogy meddig is lehet elmenni egy interjú során és mi az, amit nem érdemes erőltetni,…..
A biztos utas 2018.04.16 07:41:03
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
"Talán a lelkesség az egyetlen értelmes tanács, de ezt se szabad túlzásba vinni, mert nem hiszik el."

Hat igen, azt valoban nem szabad tulzasba vinni. Jol mondod.
  El tudjuk képzelni, milyen hatalmas jelentőséggel bírna, ha a terrortámadásra készülő bűnözők agyában kutakodva a hatóságok képesek lennének megelőzni ezeket a legpusztítóbb cselekményeket? El tudjuk  képzelni, hogy kellő tárgyi bizonyítékok hiányában is megfejthetővé válnak hamarosan komoly…..
A biztos utas 2018.04.15 07:51:24
@Pilotax: Par evtized mulva akar mukodhet is :)
A biztos utas 2018.04.16 06:54:13
@Pilotax: Addigra talan mar nem is elunk majd...
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
A biztos utas 2018.04.10 22:50:39
@aleksz róz: Ez nem erv, csak egy erdekesseg.
Nem arrol van szo, hogy "csak az okosok szavazhassanak" barmennyire is probalsz ebbol viccet csinalni. Hanem arrol, hogy pl egy allampolgarsagi vizsgat tudjon mar csinalni sikerrel az, akinek szavazojoga van, ha mar szavazhat. Ennyi.
Felsz, hogy fennakadnal valami teszten? Csak nem felsz, hogy kiderul valami hianyossagod? Vagy mi ez a nagy idegesseg a tema miatt? :D
A biztos utas 2018.04.10 23:04:13
@kalapácstollú: Tehat jol ertem, te tobb kiskaput es potencialis problemat latsz abban, ha pl megkerdezik, milyen allamforma van es ki a koztarsasagi elnok es csak ezek utan lehet szavazni? De komolyan, tenyleg?
I/N
A biztos utas 2018.04.10 23:46:03
@asebes: :(
Elmagányosodás, elszigetelődés, egymás gyűlölete vagy találkozás és kapcsolatfelvétel rég nem látott ismerősökkel, családegyesítés, rokoni kapcsolatok megújulása, a család aktivizálódása? Egymásnak ellentmondó hatások, melyeket a technológia számlájára írnak.  Nincs két olyan pszichológus,…..
• Nagyon lejtett a pálya Fidesznek, de most reszkethet az ellenzék, a civil szféra, az igazságszolgáltatás, a sajtó maradék független része és a CEU • Le Pen üdvözölte Orbán Viktor győzelmét, Európa azonban attól fél, hogy most fognak csak igazán elmélyülni a viszályok Magyarországgal • Minden…..
A biztos utas 2018.04.09 22:41:20
@Danubius: Kerdezhetnem, minek epiteni EZEKNEK. Merthogy egy csomo ures lakas van, amit nem mernek kiadni, mert folyamatosan problema van a kiadasbol. Mert nem vigyaznak ra, hazudnak, lelepnek.
A biztos utas 2018.04.09 23:16:17
@Gleccsertetű: A gyermekvedelemben dolgozoknak adhatnad elo ezeket a szep szavakat, biztos nagyra ertekelnek. Teny, hogy a fidesz alatt a legrosszabb gyereknek lenni az orszagban, a szamok nem hazudnak. Es igen, gyerekekkel dolgozni is legalabb annyira rossz. Nevezheted hisztinek, csak nehogy az ilyen szovegert valaki egyszer bemosson neked egyet, pl egy olyan, aki magyar szakellatott gyerek es Balog miniszter ur meg Semjed haverod lopasai miatt szomorkodhat. Nem szegyelled magad?
A biztos utas 2018.04.10 23:01:40
@Gleccsertetű: Az a baj, hogy a magadfajta rosszindulatu es aljas emberek csak a neten ilyen nagy pofajuak. Eloben szerintem nem lennel ennyire magabiztos. Tobb eve dolgozom abban az agazatban, amirol az egesz orszag tudja, hogy a legtobb penzt vonjak el es azt is eltuntetik, amit elotte megigernek. Pont, mint az egeszsegugy.
Pont ilyen sunyi kis piszkos emberek vannak a hatalomban is, mint amilyen te vagy. Szegyellheted magad.
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
A biztos utas 2018.04.09 20:57:20
@teéjesenmindegy:
Akkor nezzuk szepen sorjaban:

"Ha valaki az alföld közepén lakik, akkor nála nem fog a Duna soha árvizet okozni. Ennek ellenére az ő adójából mentik meg a dunapartiakat, ha kell."

Aki nem eleve az arterbe koltozik, ugye azokrol van szo? Remelem.

"Őt meg amikor elveri a jég a faluját. Vagy éppen a devizahitel miatt ki akarják lakoltatni."

Miert kellett a devizahitel? Mindig ezt szoktam kerdezni. Es tudod, meg soha egyetlen embertol se hallottam olyat, hogy a hid alatt kellett volna laknia, ha nincs a hitel. Azt tobbet hallottam, hogy nem kivancsi az idos szuleire, meg a parjanak az idos szuleire es alig varja, hogy elhuzhasson a kozelukbol. Meg azt is tobbet hallottam (igen sokat), hogy "nehogymar ne engedhessem meg magamnak, a szomszed is...." ami jol hangzik, csak tovabbra se ertem, miert az en penzembol. Akit elver a jeg, akit BAJ ER, azon segiteni kell, nyilvan. Aki meg szerencsejatekozik, bankkal bizniszel, azt meg nem kellene megmenteni, foleg nem az en penzembol. En ezt szivesen bele is mondom barkinek a szemebe.
A biztos utas 2018.04.10 00:15:25
@teéjesenmindegy: Ki mondta, hogy en balos vagyok, te szegeny? :D
Nem kell osszevissza magyarazni hulyesegeket, tudod te jol, ki az, aki bajba JUT es ki az, aki szerencsejatekozik, illetve a kenyelme erdekeben probalkozik igy vagy ugy.
Szerintem te vagy a hulye es tulsagosan hozzaszoktal valami gulyaskommunizmushoz, ha ilyen ferden gondolkodsz. Itt kapitalizmus van, nem? Olyankor tudod, fizetni kell a dolgokert, ez sajnos ilyen. Amikor meg a torlesztoreszletek felmennek, akkor meg tobbet kell fizetni. Az errol szolo figyelmeztetes meg is jelent az osszes bank ugyfeltereben annak idejen, meg a valsag ELOTT. Emlekszem, mert en vettem a faradtsagot es elolvastam. Ez kerlek szepen a PSZAF tajekoztatoja volt, semmi kisbetu, hanem csupa nagybetuvel erthetoen, hogy mindenki megertse, le volt irva, milyen kockazattal jar a devizahitel.
Mi lesz, ha tiz meg husz meg meg tobb Forinttal dragabb lesz a frank... szepen le volt vezetve. A problema az, ahogy mi kevesen vagyunk, akik tudunk es hajlandoak is vagyunk olvasni.

Aki devizahitellel jatszott, az egesz egyszeruen spekulalt. Es nem jott be neki, ami addig meg oke, amig nem velem fizettetik meg a jatekot.

De mondom, barmikor belemondom barmelyik spekulans szemebe, hogy spekulans. Magyarazhatsz, amit akarsz.
A biztos utas 2018.04.10 22:53:02
@teéjesenmindegy: Hadd kerdezzek mashogy okoskodo baratom:
Ha bejon a devizaspekulacio, akkor ezek a csaladok nekunk fizetnek valamennyit a kozosbe, ahogy mi most a kozosbol adunk nekik? Erre felelj, aztan majd mehetunk tovabb :D

(Ameddig a takarod er, ha ismered a mondast...)
Akármilyen elbaszott is, de ez a demokrácia, a kisebbségnek – bármi fájdalmas is, – tudomásul kell venni az eredményt.         Amikor már lehetett látni a magas részvételt, akkor tudni lehetett, valaki nagyon pofára fog esni. Az ember esze és benne lakozó naivitása Hódmezővásárhely után a…..
Manapság, amikor nap mint nap arról hallani a hírekben, hogy Észak-Korea nukleáris fegyverkezése korábban soha nem látott méreteket öltött, s az interkontinentális ballisztikus rakétáikkal már akár az Egyesült Államok keleti partvidékét is képesek fenyegetni; az orosz elnök pedig szintén nukleáris…..
A biztos utas 2018.04.09 23:53:41
@Jakab.gipsz: Valahogy arrol senki nem mer beszelni, hogy azota hogy nez ki az orszag. Pl hogy nez ki az a park vagy tengerpartszakasz, kocsma, ahova korabban csak feherek jarhattak? Hogy nez ki most? Arrol nem sok fotot fogsz talalni az ilyen jellegu sajtoban, mint az index es a rokon-oldalak. Nem lenne politikailag korrekt :D
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
A biztos utas 2018.04.09 23:28:13
@Tisztességes Természettudomány:
"Ha szeretnétek a hazátokat és jót akarnátok, akkor az ilyen, keveseket érintő, viszont legalább megosztó kérdéseket nem nyomnátok orrba-szájba, mert ennek csak ellenállás és kétharmad a vége. Már többedszerre."

Hiszen - mondd csak ki - Orban is felul tudott emelkedni ezeken, hiaba gondolta fontosnak korabban (meg a 90es evek kozepen pl) hogy ne lehessen vegzalni drogfogyasztasert fiatalokat, rajott, amire te is: ez a buta Mari neninek nem fontos. Abbol meg sok van. Ugye?
Sokan sok fórumon "riogattuk" az embereket azzal, hogy az új polgári eljárásjogi törvénynek az lesz a hatása, hogy az átlagpolgár egyszerűen nem tud majd pereskedni. Ennek oka egyrészt az, hogy egy magánszemély saját maga nem tud olyan keresetet beadni, amit elfogad a bíróság, mivel a 20-30…..
Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még... De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű,…..
A biztos utas 2018.04.09 22:48:42
@Belzebubo: Hitlerre meg most is szavaznanak jo sokan, ahogy nezem a nemeteket....
Sétáltam a gyönyörű napsütésben. A határon feltűnt migráns hordák békésen legelésztek a kerítés tövében. Egy sem mert belépni az országba, az tegnap úgy meg lett védve, hogy csak na. Mindenki derűs nyugalommal végezte a munkáját, hisz azt már nem kell félteni a menekültektől. A nagymamák, és a…..
A biztos utas 2018.04.09 22:46:35
@Alick: Nyugaton mar eroszakos es durva ez a dolog es meg sehol a loszer-kerdes. Meg megy a PC duma. Itt meg ebbol volt eleg es azelott sikerult talan most lepni, mielott ugy jarnank, mint a franciak meg a nemetek...
Legalabbis, UGY TUNIK...
Különösen nem ötből négy. Az a négy, amelyiket Nigéria lakosainak AIDS-es 80 %-a megerőszakolt. És most persze AIDS-esek lettek, de minimum HIV fertőzöttek. Ezt mind ifjabb Lomnici Zoltántól tudtam meg, aki alkotmányjogászhoz illő elfogulatlan szakértelmével világosította meg az elmém. Talán…..
A biztos utas 2018.04.09 20:19:48
@bigdata:
" általában a haldokló Nyugaton), hogy potenciálisan halálos allergéneket (pl. mogyorót) egyáltalán nem szabad iskolákba vinni, közös fogyasztásra szánt ételek esetén a vega, diabetikus, vallási előírást sértő, miegyéb ételeket elkülönítve és jól megjelölve kell elhelyezni."

Hadd rohogjek mar ezen, bocs :D
De tenyleg....
A biztos utas 2018.04.09 20:27:55
@Klaric:
"Ők nem értik az elvárásainkat, míg az európai nem érti, miért nem hat visszatartó erőként a "szörnyű elzárás" egy lopásért... Olyan valakire, aki a fél életét bunkerban élte le, rosszabb körülmények között, mint egy európai börtöncella... Rájuk csak a kivégzés, kézlevágás büntetése hat. A mi büntetéseink el se érik az ingerküszöbüket."

Errol nem szeret beszelni az ellenzek. Ezert nem jut semmire. Ez nagyon fontos. De hat kifizetodo is az ellenzeknek, hogy igy maradt minden... legalabbis a kulcsfiguraknak...
Hartland Elégtétel 2018.04.09 06:48:00
Bevallom, nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet behúzni a két X-et a Fideszre, és utólag sem vagyok benne biztos, elvégre megnyerték volna nélkülem is. Na de ki másra szavaztam volna? Más párt nem jelentkezett be, hogy képviselné a preferencáimat, az érdekeimet, az igényeimet, a…..
A biztos utas 2018.04.09 19:47:04
@Nyáry Pál: Valoban annyi volt az egesz szlogen, hogy nem johetnek a migrans-tomegek. Vartam volna, hogy az ellenzek is mondjon errol valamit. Igerje meg, hogy velunk nem tortenhet olyan, ami Nyugat-Europaban tortent, nem biztos, hogy kell a magyar utcakra a fejkendos asszonyok meg 5szor imadkozo szakallas fazonok tomegei. A legtobb normalis embernek ez inkabb ijeszto itt Europaban, ezert ertheto, ha vegul igy alakult...