Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanyűvő

35 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő két írásunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik gyerekágy vásárlásán gondolkodnak, de néhány kérdésben bizonytalanok. Először is nézzünk körül a szobában! Mekkora helyünk van, hol van az ablak, a fűtőtest, mennyire mozgathatók a már meglévő bútorok?…..
"Legyen nagyon egyszerű,minimalista,de nem sarkos,szépen kidolgozott. Lehetőleg ne fenyőfából. Se túl pici,se túl nagy!" Ezt a vásárlói igényt próbáltuk most megvalósítani. Egyenlőre 80x180cm-es matracméretben,juharfából, utólag nyom nélkül eltávolítható…..
Tavaly új honlapokat készítettünk. Ezeken minden információ kint van, ami a vásárlóinknak fontos. De nem tökéletesen olyan logika mentén, ahogy a vevőink gondolkodnak. Ezen szeretnénk javítani a ti visszajelzéseitek alapján. Az erre kiválasztott oldalunk a…..
Az egyik legfontosabb szempont gyerekágyak tervezésekor, hogy azok biztonságosak legyenek. Mi úgy tapasztaljuk, hogy a következő területek kapcsán merül fel a szülőkben egy-egy gyerekágy biztonságossága: Félelem az ágyról való lepottyanásról. Jogos. Ennek érdekében már a…..
Miután sikerült eldöntetünk a gyerekágy vagy gyerekágyak ideális méretét, azután az ágykeretek formavilágával, stílusjegyeivel érdemes foglalkoznunk. Kiindulópont a saját ízlésünk, formai elképzeléseink, de befolyásolhatja a gyerekszoba stílusát a házunk, lakásunk…..
A két éves kor után ideális gyerekágy matracméretek 8ox16o-cent körül indulnak és az esetek nagy többségében 9ox2oo-ig tartanak. Természetesen készülhetnek (leginkább egyedi méretben) kisebb méretek, és a 9ox2oo-nál nagyobbak is. Mert ha az apuka két méter magas, akkor…..
Tapasztalataink szerint két éves kor körül érkezik el ennek az ideje. A leggyakrabban az érkező kistesó okozza a továbblépési kényszert. Persze az is normális, ha a kiságyát kinövő gyerkőc mindenféle kényszer nélkül kap egy nagyobb ágyat, amiben végre elfér. Akár keresztben…..
Napi legalább két alvás, beágyazás, matracon ugrálás, ágy alá elpakolás. A gyerekágy fontos színtere a gyerekek életének.  A rácsos ágyat pillanatok alatt kinövik, vagy érkezik a kis tesó, ezért tovább kell lépni eggyel nagyobb ágyba. De milyen legyen a gyerek életében…..
Mandiner blog Al Capone verdája 2011.01.27 17:31:00
    Ismeretlen városban, új terepen igyekszik megvetni lábát Al Capone. Az elődjénél nagyságrendekkel igényesebb, kifinomultabb Chrysler 300 jó partner abban, hogy inkognitóban, mégis megfelelő benyomást keltve érkezzen a helyszínre. Csendesen gördül be a találkozó…..
 Szerintem az egyik legjobb kép, amelyet ágyunkról vevő készített. Szépek a színek, jó a beállítás, jó az ágy. Sokfiókos, extramasszív, vörösfenyőből. "Erről beszélek!"..
Végre nálunk is hódít a festett fa bútor. Mármint nálunk, az Ágymester Manufaktúránál! :)A fenyőbútor boltok vagy ágyspecialisták szaküzleteiben még csak a legmerészebb üzletvezetők gondolkodnak azon, hogy lassan ki kellene állítani végre egy fehér ágykeretet, mert…..
Amikor nagyapám a hetvenes évek legvégén az első adandó másodpercben lelécelt a Kőbányai Faipari Vállalattól, és "maszek" lett, talán arra gondolt, hogy egy nap mi fogjuk készíteni a legszebb és legpraktikusabb gyerekágyakat a Kárpátok bércein belül.Praktikus,…..
Az "ágyneműtartós ágykeret" alatt a gyakorlat és a vevők igénye olyan ágykeretet ért, amely esetében az ágynemű és egyéb használati tárgyak elpakolása szinte pormentesen történet az ágyba. Klasszikus verziója a zárt oldalfalú, földig érő, alul-körben zárt…..
Ágymesterek blogja Vitézkedjünk! 2010.05.25 15:18:31
A Vitéz fantázianevű ágykeretünk kiváló bizonyítéka annak, hogy pácolás segítségével egy klasszikus formából milyen sok hangulat produkálható. A képen látható IKEA antik páccal inkább fiús az ágy, bükk pácokkal vagy festett fehér felületben lányos. Pár hónapja…..
Ha létezik szép felület, akkor a fehérre festett fa az. Az általunk leggyakrabban használt úgynevezett "fedett" felület esetén is látható még a fa erezete. A kész bútor hatásának leírására  a "jó értelemben vett arisztokratikus" jut most eszembe. A…..
Íme az első fiókos gyerekágyunk. Ha jól emlékszem 2005-ben készítettük. Lényege, hogy a hagyományos "alágurítós" ágyneműtartókoz képest  fémsíneken guruló, szinte alig porosodó ágyneműtartókkal bír. Szívecskék, IKEA pác. Azóta több száz hasonló…..
Őszintén szólva eszembe se jutott volna, hogy létezik egy olyan kategória is, hogy "gótikus bútor".  Íme létezik. A megbízásokról lemaradtunk, illetve a vevők szintjén csak vágy maradhatott.Nem csak nyitottak vagyunk az ilyen kihívásokra, hanem kifejezetten várjuk…..
Számos ágy formát megrajzoltam és elkészítettünk az elmúlt években. Ezek közül a képen látható a leginkább ideális azok számára, akik szolíd vonalvezetésű, ám mégsem unalmas ágyat keresnek. Természetesen ágyneműtartós, zárt oldalú kivitelben, 4cm erős tölgyfából,…..
Nem csak a fa ágyak, hanem a matracok területén is olyan egyedi kínálatot hoztunk létre az elmúlt években, amely más gyártóknál vagy kereskedőknél nem elérhető.A legjobban ez a 2-14 év közötti gyerekek ideális alváskörülményeire vonatkozik, egészen konkrétan…..
           Diófa ágyneműtartós ágy a Baross utcában, kétszárnyú fehér ajtók között...
Majdnem minden ágyunkat szállítva, szerelve adjuk át vásárlóinknak. Így tökéletes a történet; a mi vásárlóinknak leetőleg semmit se kelljen csinálnia, bízza csak ránk a munkát a tervezéstől a beállításig.Hiába dühöng a "lapraszerelt láz" bútort összeszerelni…..
                     Így néz ki nálunk egy tölgyfa ágykeret ágyoldala, ha a vevő igazán masszív ágykeretet vár tőlünk. Hiszen ezért jönnek az Ágymesterekez...
Évek óta nem jártam az IKEA-ban, ezért saját szememmel nem láttam, de állítólag a méltán népszerű pácolt fenyő rusztikus bútorkollekciót, a Leskviket nem árulják már. A vevők legalábbis ezt mondják.A leskvik pác színét már évekkel ezelőtt kikevertük, mert nagyon sokszor…..
Az ágykeretek kapcsán a lényeg sokszor a részletekben rejlik. A gyerekágyak például igen praktikusak, ha ágyneműtartó is készül az ágyhoz. Még jobb, ha ez az ágyneműtartó beépített, fióksíneken guruló kivitel, nem csak "alágurítós", amely könnyen porolódik.A…..
Négy éve készítettük az első ágyneműtartós ágyunkat. Ezek az ágyak zárt oldalfalakkal rendelkeznek, úgy kell őket elképzelni, mint egy hátára döntött szekrény. Éppen ezért egy ágy és egy szekrény praktikusságával rendelkeznek. aludni és pakolni is lehet beléjük.…..