Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brotyika (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Carlos nem az a szájhős fajta, nemcsak tudja, de meri és teszi is: szakít Edie-vel. Azért ismerve a nőszemélyt addig szeretne végezni a csomagolással, amíg az nincs otthon, de persze nem sikerül neki. Edie először nagy szemeket meresztve értetlenkedik, majd  zsarolással…..
A Kacsatánc c. részben Mirandával nyitunk, aki éppen bútorszállítókat irányítgat, nála fog lakni ugyanis egy régi haveja, Jeremy, és ehhez elengedhetetlen egy kinyitható kanapé. Időközben megérkezik Jeremy is, akinek nagyon tetszik a lakás, és nem mellesleg megjegyzi, hogy ő…..
brotyika (törölt) 2008.06.10 18:01:06
Már említettük, hogy lehet jelentkezni hogyvoltírásra, de szólunk megint, mert az ördög nem alszik, vagy hogy is mondják. Szóval, az alábbiakban felsorolt sorozatokra lehet rajzani, mert nyáron indulnak, és kell hozzá a vicces hogyvolt. Könyörgöm, valaki szedje le rólam Addisont!…..
Bocs, emberek, iszonyú hosszú lett, de nagyon jó és nagyon zsúfolt rész volt. A harmadik évadot Edie levegőben himbálódzó lábaival fejeztük be, így nem meglepő, hogy azzal is kezdjük. Meg azzal, hogy Edie-nek esze ágában sem volt meghalni. Az évad végén látott búcsúlevél meg…..