Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztina Kelecsényi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Krisztina Kelecsényi 2014.12.03 10:13:13
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
Krisztina Kelecsényi 2014.11.10 10:32:36
A terhességem alatt az egyik barátnőm egy különleges kis ékszert nyomott a kezembe, amiről fogalmam sem volt, hogy micsoda. Ő is külföldről kapta és csak annyit mondott, hogy hordjam sokat, mert kedvező hatással van a pocakomban lévő babám fejlődésére, én így is tettem..:) Ma…..
Krisztina Kelecsényi 2014.11.06 12:40:59
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Krisztina Kelecsényi 2014.10.14 14:38:29
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
Krisztina Kelecsényi 2014.08.28 15:00:02
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Krisztina Kelecsényi 2014.05.28 12:34:23
Tudtad, hogy a legintimebb ruhadarabunk, a melltartó 100 éves jubileumát ünnepli idén? Természetesen eme jeles alkalomból a világ egyik legnagyobb fehérnemű gyártó cége a TRIUMPH meghirdetett egy „méret missziót”, melynek keretében 100.000 Hölgyet invitálnak meg az…..
Krisztina Kelecsényi 2014.04.11 15:02:48
Ugye drága Hölgyeim Ti is úgy gondoljátok, hogy karácsonykor, az öröm, az ajándékozás pillanatai lehetőséget adnak rá, hogy a tökéletes kiegészítőben fejezzük ki a stílusunkat és mi is ékszerként ragyogjunk az ünnepi hangulatban! A Swarovski kollekciója minden nő…..
Krisztina Kelecsényi 2013.12.12 08:38:32
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Krisztina Kelecsényi 2013.11.26 12:30:23
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..