Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirrr

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyem! Szeretném, ha elképzelné azt a szívmelengető jelenetet, amikor az Önnek udvarló, jóképű, szellemes és figyelmes férfival meghitten randevúzik egy kellemes étteremben. Egy szeparálható boxban ülnek, különleges borokat és ínycsiklandó ételeket ízlelnek. Ugye, nem…..
Mirrr 2013.11.22 10:40:28
Az, hogy valaki mennyire manipulatív és valójában milyen céljai vannak, az szerintem sok tapasztalattal és jó emberismerettel egész jól szűrhető.
Aki tisztában van az ún játszmák fogalmával és tudja, hogy ebből mi a szükséges rossz és mi az, ami már túlzás és egy irányba mutat, az sztem elég jó eséllyel ki is tudja védeni azokat.
Néha talán az is elég, ha az a kis belső hang vékonyan megszólal.
Ha én dependens személyiség vagyok és teljesen tudattalanul az ilyen férfiakat keresem, nem fog bennem megszólalni, mert álmaim tárgyát írta le a cikk. DE. Akkor szerintem rajtam nem ez segít, hanem az, hogy valaki segítsen rájönni, miért ilyen férfiakat választok és találok vonzónak.
Én dependens személyiség vagyok, de ez másban nyilvánul meg.
A fent említett férfitípussal - ha összefutok is - nagy elánnal távozom.
És sajnos vagy szerencsére volt is ilyenhez szerencsém, az első randinál nem is jutottunk tovább.(utána persze sokáig zaklatott és öngyilkossággal is fenyegetőzött. Hát innen is látszik, hogy jól működik az a bizonyos belső hang)
De ugyanez a kétségbeesett abnormális viselkedés elég jól előre tudja vetíteni azt is, hogy ha ilyen partner mellett döntök, kifogok egy piócát, akinek az életének én, csakis ÉN állok a középpontjában és mindenben aláveti magát nekem, csak legyek mellette/vele.
Én mondjuk - mert nő vagyok - megverni épp nem fogom, de számtalan egyéb módon tudom kasztrálni és teljes mértékben megszüntetni az identitását.
Egy szó, mint száz, én sem hegyezném ki ezeket a játszmákat nőre vagy férfira. Ez személyiségfüggő.
Ahhoz, hogy el tudjam kerülni, elsősorban önmagam ismerete elengedhetetlen.
PszichológusKereső A pánikról 2013.09.24 23:21:38
Meghatározása a Révai Nagylexikon-ban: „Így nevezik a hirtelen ijedtséget, a megrémülést, különösen a tőzsdén hirtelen beálló riadalmat és rettegést, amely az értékpapírok birtokosait a mindenáron való tömeges eladásra készteti…” Vagyis -a bevezető alapján- benne…..
Szeretni nehéz Inkább elvonulok 2013.11.15 19:06:49
Az egyedüllétről bármit gondolhatunk, de idővel be kell látnunk ez az állapot önmagában se nem jó, se nem rossz. Előfordulhat, hogy a minket körülvevő emberek társaságában nem érezzük jól magunkat és azt hisszük, hogy az elvonulás majd mindent helyrehoz. Elfeledteti velünk a…..
Értetlenül meredsz magad elé, ha a barátaid a legújabb technikai kütyükről folytatnak eszmecserét? A zsebedben mindig egy aktuálisan piacra dobott készülék lapul, de úgy istenigazából fogalmad sincs, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne? Nem tudtad, hogy a Balaton Soundhoz…..
Előzetesen már írtam arról, milyen egyszerű Borsodban a gépezet. Most - ha jobban belegondolok, pozitív a mérce,- de azért történtek ismét furcsaságok. Egy ismerősöm a miskolci Voda cc-ben dolgozik és tőle hallottam, hogy van hozzájuk felvétel. Meglepődtem, mert előtte voltam…..
Úgy néz ki, hogy a hónap slágere a prevenciós filmek készítése és publikálása, valószínűleg egy országos szintű audiovizuális terrorhadművelet keretein belül. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Rendőr-főkapitánysága által elkövetett Martin néven futó több civil áldozatnak…..
Sziasztok! Szeretnék veletek egy számomra újonnan szerzett, kiábrándító tapasztalatot megosztani. Változni nem hiszem hogy fog bármi is, de örülnék ha minél több ember tudna róla. (sokaknak biztos nem lesz új információ...) Jó lenne, ha ezzel több médium foglalkozna, de…..