Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiszta Képet

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne igyunk kólát mert egészségtelen, igyunk csapvizet, az egészséges. De ne igyunk hideg csapvizet, mert szívrohamot vagy rákot kapunk. De még jobb ha nem is csapvizet iszunk, hanem ásványvizet - az sokkal egészségesebb. Ajjaj, ásványvíz!!! Hát abban egy csomó méreg van. Ja nem is,…..
Tiszta Képet 2013.11.14 13:33:23
Addig is - a teljesség igénye nélkül:
Egy cikk a nehézfémekről - bár szerves és szervetlen megkülönböztetés itt nem szerepel, de a hatásukról egy (talán az Önök számára is elfogadhatóan hiteles) vélemény:
www.biokontroll.hu/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1429%3Amindennapi-koernyezeti-mergeink-nehezfemek&catid=279%3Aeletmod-egeszseg&Itemid=127&lang=hu
A csapvíz veszélyeiről - persze, nem az ÁNTSZ mérési eredményei alapján...:
www.origo.hu/egeszseg/20121203-a-csapviz-ujabb-veszelyet-tartak-fel.html
Nem feltétlenül vág ide a teljes cikk, de a fotó alatti második bekezdése igen - s ráadásul igen hiteles forrásból származik:
www.biokontroll.hu/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1567:a-gyomirto-es-genmodositott-kukorica-toxikus-hatasa&catid=113:ervekabiomellett&Itemid=43&lang=en
...és ez a vizsgálati eredmény sem az ÁNTSZ-től származik...nem kell mindent elhinni, amit ők szentül állítanak:
www.levego.hu/hirlevelek/sajto_vegyes_orszagos/2011/07/gyomirtok_nyaranta_az_ivovizben
s végül: Izrael és Málta víztisztítási technológiáját ne nekem kelljen összehasonlítani. Keressen rá a fordított ozmózis technológiára - ezzel tisztítanak ők -, s józan ésszel gondolja végig, mit szűr ki a magyarországon alkalmazott kavicságy, homokágy, klórozás, s máris meg van a végeredmény, ami piszokul elkeserítő, akárhogyan csűrjük-csavarjuk.