Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilla Nyiri

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Azt hiszem minden Anyuka jól tudja, hogy miről beszélek, amikot azt mondom, hogy szülés után – bármennyire is odafigyelünk a terhességünkre - teljesen megváltozik egy nő bőre, alakja. Nyilván genetika függvénye is, hogy milyen gyorsan regeneráódunk, de ezt a saját példámból…..
Lilla Nyiri 2013.12.13 11:14:43
Has
Én még az Anyukámtól azt hallgattam, hogy ne egyek annyi rágógumit, mert nem tesz jót a ogaimnak, ma pedig egyre több reklám utal arra, hogy igenis szükségünk van a cukormentes rágógumik fogyasztására! Hogy eloszlassam a tévhiteket egy igazán stílusos formában szeretném Neked…..
Kedves olvasók! Nyolc magyar divatblog nyolc kicsi Jézuskája elhozza Nektek minden fashionista álom karácsonyát!  A játék végére közületek valaki egy 80.000 ft értékű vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, amit az általa kiválasztott ruházati üzletben kedvenc…..
Lilla Nyiri 2013.12.04 11:55:30