Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dóheri Rita

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Submesék I. alkalom a kocsmában 2015.11.02 23:02:32
Igazából egy underground söröző, de mindegy. A lényegen nem változtat, legfeljebb a hangulatát festette még sötétebbé és kicsit ördögibbé. Megint azzal kezdődött, hogy egyre kevésbé éreztem azt, hogy létezem a többi ember számára. Húsba vágóan érezni akartam, hogy…..
Még ma is alig akarom elhinni. Már 2 éve rajongója voltam az együttesnek, és külön-külön is imádtam minden tagját.Abban az időben kezdtem kicsit extrémebben kinézni, addig csak egy "alteros" kislány voltam, szemüveges, jófej, de semmi különös. Akkoriban viszont elkezdtem…..
Néhány fontos dolog, amit a melegházasságok hangos ellenzői nem tudnak, vagy nem tudnak felfogni - egyszerű érvek, melyeket a kritikusok nem nagyon tudnak cáfolni. *** *** *** Érdekes, hogy milyen sokan hiszik azt tévesen, hogy a melegházasságból az emberiség kihalása következne…..
Dóheri Rita 2015.06.30 08:49:24
Ötletes az írás. És @Életunt Cápa: neked is igazad van sok mindenben.
A világszerte Tony Curtisként ismert filmcsillag eredetileg Bernard Schwartz néven született New York-ban, 1925. június 3-án. Családja Mátészalkáról származik, ahonnan New Yorkba emigráltak szülei A legtöbben a Van, aki forrón szereti c. filmből, valamint a Minden lében két…..
Dóheri Rita 2015.06.03 19:52:06
America's Got Talent, pár napja. Mondom én, hogy van még tartalék a hazai tehetségkutatásban, ott van például a seggel furulyázás is.   ..
A program használatának elsajátítása után megtanulhatja a bevitt adatok statisztikai jellemzőinek megjelenítését és azok értelmezését. Az egyes adattípusok mutatóinak táblázása; átlagok csoportonként és változónként, nem átlagolható változók jellemzői. A legalapvetőbb…..
Dóheri Rita 2015.04.30 08:08:58