Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Popup Akadémikus

278 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritikus elmu.hu 2012.03.21 10:29:00
Előljáróban: Szeretek sarkosan fogalmazni. MIndezt nem a bántás, hanem az építés céljából. Ha vitatkozni szeretne valaki nyitott a terep: megjegyzsést lehet hozzáfűzni. Az elmu.hu hónapok óta végzi a honlapjának átalakítását. Nem merem azt mondani, hogy korszerűsítését,…..
Weblap Keresőoptimalizálás ..
OPH linkkatalógus  ..
Vizipipa   A vízipipa egészségtelen, káros? A hozzáértők mondja, hogy nem. Ez részben így is van, mert a hagyományos pipánál jóval egészségesebb a vízipipa. Persze ez is dohány fogyasztási, égetési forma, tehát valamilyen szinten káros vizipipa. A vizipipa az egyiptomi…..
Gondolom a moderáció utána következik, de végülis linkgyűjtőknek ideális, mert nem kell lesni, hogy elfogadta vagy nem. Link-katalógusok..
Kér viszontlinket. besokall.info Keresőoptimalizálás Az ehhez a családhoz tartozó linkgyűjteményekről majd még bővebben fogok írni. ..
Viszontlinket kér.   Weblaptár ..
Utólagos moderáció!LinkgyűjteményHoppá!A google kb 1/2 órán belül beindexelte. (vagy épp szerencsém volt?) Ajánló.Eu - A linkajánló ..
Kritikus Fordítóiroda 2011.02.08 17:12:00
Fordítóiroda Budapesten ..
Popup Akadémikus 2011.02.13 16:32:45
@HunStrts:
Egyelőre kizárólag linkgyűjteményeket teszek fel.

Egyébként pont így lehet bárkinek bekerülni: Írni kell egy kommentet és ha linkgyűjtemény, akkor felveszem.
Linkk.hu Nagy szívás! Beírtam az ajánlást. Elküldés... A hibaüzenet természetesen ugyanazzal a színnel, ahogy a többi szöveg is van. Javítom, újabb captcha... Nem értem mi a hiba... A címnek el kell lennie fogadva. Unauthorized! Sorry, you are not allowed to access this page! Nem…..
PR LinkKatalógus..
Cegkatalogus.info..
Epitoipar.biz - Építőipari katalógus  Építőipari Katalógus Építkezés, mesteremberek, otthon, lakberendezés, földmunka, szállítás.  ..
Regionalisbank.infoTérképes linkgyűjtemény.Bizonyos esetekben nem szükséges viszontlink.Vasárnap küldtem be, vasárnap elfogadott!!! ..
Kritikus lapok.org linkgyűjtemény 2011.02.06 10:05:00
Ezt a viszontlionket kérte 2011.02.06-ánItt lehet linket beküldeni: www.linkgyujtemeny.lapok.orgElvileg kér viszontlinket, de majd meglátjuk...Seobaglyak ..
Kattints a képre!Könnyű regisztráció! Twitter bejegyzést is kap a link.Extra: Az oldal linkrövidítésre is használható...
Seo LinkkatalógusCsak linkgyűjteményből kötelező viszontlinket adni...
Meteora Linkadatbázis!..
LinkkatalógusRegisztrációval működik. (gyors reg elfogadás)A szövegen belül lehet további linkeket beépíteni...
Linkgyûjtemény Magyar Reklámpiac Csak viszontlinkkel fogad el linket? A viszontlinknek ugyanarról az oldalról kell visszamutatnia? Most levelezek a szerkesztővel.Meglepően gyorsan reagált a szerkesztő.…..
Kritikus linky.hu linkkatalógus 2011.01.30 18:11:17
..
 www nélkül nem működik az oldal!..