Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patrícia Jávori

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy kicsit még mindig ügyeket intézünk, méghozzá Ausztriában, ahonnan Peti küldött egy nagyon részletes és érdekes leírást. Olyannyira részletes lett, hogy ma csak az első része jelenik meg, amely a vállalkozásról, munkavállalásról, lakhatásról, közművekről szól, majd…..
Rengeteget olvastam a témáról és nem olyan könnyű megszabadulni ettől a sunyi dögtől, főleg, ha az egész szervezetedben szétterjedt. Bármikor, akár egy antibiotikumos kezeléstől is, erőre kaphat a candida pl.:a bélrendszerben és évekig tartó kínzását vérvétellel sem lehet…..
Patrícia Jávori 2013.11.13 18:02:45
Kedves Nyápic!

1995- ben kezdődött a kálváriám, 16 évesen. Egy hosszas antibiotikum kúra lezárásaként, egy nap arra ébredtem, hogy a testemet elborították a csalánkiütések, feldagadt a szám, a szemem. 10 évvel később, megannyi allergia teszt, több doboz Medrol (szteroid) és intravénásan kapott injekció, átkínlódott, átvakarózott éjszaka, fájdalom után Siófokon, az azóta sajnos elhunyt dr. Varga Ferenc azt mondta, ebből elég, nem mehet így tovább. (Közben szültem 2003- ban egy kisfiút, Donátot, persze a terhesség alatt is rendszeresen tele voltam kiütésekkel) Beutalót kaptam a Kaposi Mór Kórház Bőrgyógyászati osztályára, ahol egy 10 napos főtt krumpli diéta után, és egy epebiopsziát követően, simán a torokváladékomból megállapították, hogy Candidám van, nem kevés, viszont sok. Kaptam rá gombaölő szuszpenziót, és, a 10 éves szenvedést egyik napról a másikra elvágták. Egészen két évvel ezelőttig, mikor is komoly stresszhatások értek, és el kezdtem puffadni, ( mikor, mitől )hasmenésem lett, folyamatosan hányinger gyötört. Két évvel később, most, 2013- ban ott tartunk, hogy miután minden, hangsúlyozom: minden vizsgálat negatív, a vérképem tökéletes, az ultrahang eredményem negatív, nem tudunk az orvosommal másra gondolni, csak arra, hogy ez IBS. Duspatalint szedek, Xanaxot, savlekötőt és csupa csudajó dolgot, amit így 35 évesen utálok. Tény, hogy rettenetes stresszes az életem, a munkám, a hitelek, stb.
Nemrég, el kezdett korpásodni a fejbőröm, és akkor kezdtem utánaolvasni, ez lehet, hogy megint Candida???
Szóval, kedves Nyápic! Tartsunk össze, én értelek!
Üdv: Patrícia Siófokról