Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamsss666

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötéves A Kihagyhatatlan blog! Ezen a szép napon én csak azt mondhatom, amit tavaly is: És az Idő még mindig rohan! Születésnapot ünnepel A Kihagyhatatlan blog! Kedves, Drága Olvasók, Rokonok, Barátok!:) Nagyon köszönöm, hogy olvassátok a blogot, csak így tovább! :) Petrának, Leventének, Csillának és…..
adamsss666 2018.12.05 18:53:39
Az autentikusat szeretem (ebből is), minimális változtatással.  Vajon még hány generáció nő fel teljesen megtévesztve? :) Nem, a bazsalikom, oregánó, cukor ebbe már nem fér bele, a csillagánizs (emlékeim szerint talán Blumenthal keze nyomán) már inkább, főleg, hogy elsősorban ízfokozó funkciót…..
cseh világos sör A tegnapi, tízenhármas Primátor után sorrend szerint a tizenhatosnak kellenne következnie, de azt korábban már abszolváltuk, így ma egyből a második legerősebbhez, a világos Rytířskýhez lehet szerencsénk. Neki a színkódok közül - valószínűleg…..
adamsss666 2017.02.23 13:22:51
@-kk-: A cefrézési hőmérsékletek és idők megfelelő változtatásával lehet elérni, hogy több vagy kevesebb erjeszthetelen hosszabb láncú cukrokat bontsták a keményítőt az enzimek.
Milyen épületek épülnek a Ligetbe, amelyektől az egyre zöldebb és egyre világra szólóbb lesz? A változó holdnál változóbb tervek legfrissebbike. Induljunk el a Dózsa György út - Ajtósi Dürer sor kereszteződésből és haladjunk a felvonulási téren végig a Műcsarnokig: Városligeti Színház Regnum…..
adamsss666 2016.07.07 12:40:04
@Wauter: Abban teljesen igazad van, hogy szükséges volt a Liget fejlesztése, rengeteg helyen voltak katasztrofálisak az állapotok. Sajnos az új funkciójú épületek száma sikerült kicsit magasra, ami félő, hogy közvetve túl nagy terhelést ad a Liget ökoszisztémájának. Szóval az elán jó csak az irány nem egészen. Egyébként a zöld terület nő 5%-kal, ami nagy érték, kár, hogy az új épületek miatt néhány idős fát ki kell vágni, amik pótolhatatlanok.
Mosolygós "konyhás néni", kényelmetlen székek, egyszerű berendezés, egyenkaja. Néhány menő tech-cégtől eltekintve így néznek ki a céges étkezők. Nem kivétel az Amazon menza, más néven cantine sem, de itt persze nem a cég slough-i központjában lévő dolgozói étkezdére…..
Amikor kíváncsiságból "fellapoztam" egy online értelmező szótárt a "mester" tudományos definíciója után kutatva, végül majdnem görcsbe állt az ujjam, mire legörgettem a lista aljára, amely azt sorolta fel, ki mindenki tartozhat ebbe a fogalomkörbe, az egyszerű asztalostól kezdve a sportedzőn át…..
adamsss666 2014.05.26 22:42:33
@szombi: Az afro informatikus tényleg nem jó vicc, rengeteg embernek megy galyra az egészsége: www.greenfo.hu/hirek/2011/11/28/az-europai-e-hulladek-ghanaban-szennyez

A többi leginkább ártalmatlan poén :)
Michael Shindler egy 19. századi fényképészeti eljárást használ, amit úgy hívnak ferrotípia. San Francisco-i Photobooth nevű boltjában található manapság az egyetlen ilyen műhely. Ám nem modellekről, vagy előre kitalált csendéletről készít felvételt, hanem az arra járó…..
adamsss666 2014.01.30 20:11:47
@zsg?: szerintem nincs ebben keverés: nagyformátumú, műszaki géppel dolgozik, ez elő és hátlap mozgatásokkal (ha jobban tetszik tilt-shifttel) oda lehet tenni az élességet, ahova csak akarja az ember.
A képeket látva joggal fog el minket a büszkeség, elfogulatlanul mondom, hogy a legszebb ország Magyarország!   1. A Margit-hídról készült fotó Rherczeg munkája.     2. A Keleti pályaudvar felvételi épülete, Németh Tibor fotója.     3. A budapesti…..