Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RipplePro

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A világos látáshoz néha elegendő a nézőpont megváltoztatása" (Antoine de Saint-Exupéry)..
A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja, hogy rejtőzzön el. (HAKALA)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Ésszel, ne hévvel ! " (tuti1x2)..
RipplePro 2015.01.18 11:28:58
@ryanadams:

Szia!

Én úgy gondolom, hogy Robertson jobb játékos, talán fejben is jobban ott van, de ez attól is függ hogy ki hogyan lép oda az asztalhoz! Ott vannak-e fejben, megy-e a széfti játék, hosszú lökések, ha ezekből valami nem úgy megy, össze tudja zavarni a játékost és jönnek a hibák :) Tegnap mindketten nagyon szépen játszottak,Murphyt nem láttam még így játszani, kérdés hogy ma is tudja-e majd tartani ezt!?

Én élőben fogom megjátszani ezt a döntőt, ahogy tegnap este is tettem ezt és nyerettem Murphyt! :)
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! " (JerryLee)..
A baj nem akkor kezdődik, amikor vesztesz, hanem akkor, amikor vissza akarod azt nyerni !  (oldrider)..
... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! (ÁCSI MILÁNY)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
RipplePro 2014.10.21 21:07:02
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
RipplePro 2014.09.09 11:38:44
@vécés jóska:

Valóban, ez benne lehet, de mondjuk ez Spanyol Kupa, bár így van valamikor botlania kell, de nem hinném hogy egy ennyire legyengült csapattól kapna ki a legjobb 64 közé kerülésért!

Mondjuk a PÍÍÍÍZZZ az nagy Úr! :)
RipplePro 2014.09.09 11:44:50
@vécés jóska:

Nagyobb az esély hogy kikapjanak vagy X-re hozza a Gironai banda? :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A statisztika nem a végeredményt mutatja meg! " (Rumpelstilsk)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! " (JerryLee)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A szerencseszázalék és a megérzés nagyobb arányban van bármilyen statnál tény és való " (desike)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..