Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsós Zsanett

44 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap volt mindenszentek, ma van hallottak napja, nagyon nehéz időszakok ezek a napok ugyanis szeretteinkre emlékezzünk fájó szívvel, mint mindenki így én is és családom is emlékezzünk édesapámra és nagy szüleimre, akik nagyon hiányoznak, de főleg apu aki nem olyan rég nincs…..
Nagyon sok mindenen keresztül mentem mióta nem írtam bejegyzést, kezdeném egy igen szomorú esettel, hogy volt egy nagyon csúnya áll műtétem, ami egy rossz lyukas fog miatt volt, nagyon csúnyán begyulladt, hogy sajnos műtétre került sor.:( Haza kerültem a kórházból és itthon…..
 Nagyon sok minden történt velem az elmúlt egy hónapban, úgy éreztem összecsaptak a felhők a fejem felett, kezdeném azzal, hogy majd nem kis híján összekaptam vele, aki nekem nagyon fontos, aki talán a legfontosabb az életembe, persze mondanom sem kell az én hibámból, ugyanis,…..
 Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj és megbánd. Szeresd azokat, akik jók hozzád. Felejtsd el azokat, akik nem. Hidd, hogy minden valamilyen okból történik. Amikor új esély adódik két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja az életed ne ellenkezz.…..
2012-t írunk ismét kezdetét veszi egy új év, ami szerintem még rosszabb lesz, hiszen az égig érő árak az infláció csak egyre jobban nő. Számomra is új eseményeket hoz ez az új esztendő, ugyanis újból suliba fogok járni és, ha minden jól alakul még dolgozni is fogok, igaz ezt…..
Már mindenki alszik én még mindig fenn vagyok éjfél is elmúlt, nagyon sok minden kattog a fejembe első sorban az, hogy meg kell hoznom egy olyan döntést, ami nem olyan könnyű, még pedig azt, hogy el-e fogadjam azt a helyzetet, hogy fel kerüljek Pestre a rehabilitációs központba, ahol…..
 Tegnap meg volt a mikulás bál, amin részt vettem én is ugyanis szervező voltam jobban mondva kis segéd a házigazdának és persze mindenkinek akik szervezték a bált..:) A műsoron ismét verset mondtam kicsit izgultam pedig hát nagyon jól megtanultam és azt hiszem talán most…..
 Tegnap Mikulás nap volt, ez volt az első Mikulás apu nélkül, nagyon nehezen viselem a hiányát magamba zárkózom és csak a négy fal közt ülök az utóbbi időszakban. Persze akik egy kicsit ismernek egyből észre vették, hogy szomorkodóm és magamba fordultam a néhány napban…..
 2011.02.19. írtam utoljára bejegyzést, azóta nagyon sok minden történt velem, első sorban kezdeném azzal, hogy március 4-én reggel felébredtem és édesapámat meghalva találtam az ágyban én és a családom, ami nagyon hirtelen történt és értetlenül álltam a dolgok előtt,…..
Nagyon régen nem írtam már új bejegyzést, tudom nem helyes, de nagyon sok minden össze jött egy szóval valahogy össze csaptak a felhők a fejem felett az elmúlt egy hónap folyamán. És persze gőz erővel készültem az első Pálfai Csillag születik tehetség kutató versenyre, amit a…..
Tegnap sikeresen előadtuk az ünnepségen a műsort amire egész héten próbáltunk minden nap. Mindenki nagyon ügyesen elmondta a versét és persze a közös énekeket is, örültem, hogy jól sikerült és nem égtünk be csúnyán. Én féltem nagyon, hogy elrontok valamit igaz nem így…..
Ma meg volt az utolsó próba a mikulás és karácsonyi ünnepségre, amit holnap fogunk előadni remélem sikerünk lesz. Tegnap és ma egész későig próbáltunk igen csak kavarogtak bennem a gondolatok és az érzelmek első sorban az érzelmek mivel ott volt ő is és figyelt bennünket,…..
 Ahogy megígértem Ági néninek és persze mindenkinek, hogy ügyes leszek és bátor a Ki Mit Tud vetélkedőn, ígéretem be is tartottam hisz első helyezést értem el, bevallom őszintén nem számítottam rá, hogy első leszek. Akik ott voltak csodálkoztak hisz még itthon senki sem…..
Szombaton "ki mit tud" vetélkedő lesz, amire készülők hisz verset mondok. Ez a dolog egy kicsit más lesz a megszokottnál mivel nincs mellettem Ági néni, aki tartsa bennem a lelket és aki tanácsot adjon fellépés előtt, hogy melyik részét a versnek, hogyan mondjam és mire…..
 Ahogy egy kedves volt tanárom mondta olvad a jég, amit idáig senki nem tudott feltörni. Ahogyan azt már korábban írtam, hogy lettek új barátaim, akik szeretnének segíteni nekem, hogy beilleszkedjek az itthoni társadalmi életbe és, hogy mutassam meg önmagam ki is vagyok…..
Édes méreg… Csendben valami lopakodik,  Settenkedve felém árnyékként közeledik.  Egyetlen józan percem is magával viszi,  Testem édes méreggel fertőzi.  Józanság eltiprója, mézes mámor.  Csak szíved hallanám, s nem lennél távol!  Ajkaid had…..
 Nagyon régen nem írtam semmit ez nem helyes tudom, de most újra itt vagyok, hogy el meséljem mi történt velem idáig. Először is kezdeném azzal, hogy szinte egész nyáron majd két hónapig feküdtem a dombóvári rehabilitáción, ahol esélyt láttak arra, hogy műtétre kerüljön…..
Itt a tavasz, amit már szerintem mindenki nagyon várt, hiszen ilyenkor olyan szép a táj és lehet gyönyörködni a a természetbe. Mint mindig megint öregebb lettem egy évvel. A napok igen csak össze csaptak a felhők a fejem felett, mert valahogy úgy minden össze jött. Egy hónapja, hogy…..
Nagyon sok minden történt velem azóta amióta nem írtam. Egyszerű, ha az elején kezdem. Sajnos egy nagyon szomorú hírt kaptam nem régen, hogy Sipos Mártika az egyik volt iskola társam meghalt január 29-én, nagyon sajnálom hiszen egy élet vidám kislány volt, mindig mosolygot és nem…..
Már nem bánom, hogy eltelnek az ünnepek, mert nagyon unalmasan teltek ezek a napok. Túl vagyunk a nagy zabáláson, amit én személy szerint nem vittem túlzásba hiszen próbálok vigyázzni az alakomra.:) Persze számomra ugyan olyan napok voltak az ünnepeke, mint egy átlagos hétvége,…..
A mai nap számomra szomorúan telt, hiszen tegnap anyu kórházba került ami megviselt azt hiszem nagyon. Senkihez nem volt kedvem szólni, egész nap csak feküdtem némán az ágyon és a fejembe össze-vissza minden járt. Az igazat bevallva most örülnék egy igazi barátnak aki az ilyen…..
Már nagyon régen nem írtam, ennek egy oka volt még pedig az, hogy a számítógépem megadta magát, hogy miért még pontosan  nem tudom. Nagyon nehéz időszakon mentem keresztül ugyanis gondjaim voltak, hogy mik azok inkább nem sorolnám fel, mert akkor még holnap…..
November van oda kinn nagyon hideg hiszen ismét el jött a tél. Így még nagyobb okom van, hogy a számítógép előtt ücsörögjek magányos napjaimban. Napok óta valahogyan nem találom a helyem, talán azért, mert vészesen közeledik az idö, hogy megyek a volt iskolámba mikulásra ami…..
A napokban eldöntöttem, hogy decemberbe el megyek Sályba a mikulási ünnepségre egy kicsit nosztalgiázni és a régi szép idökra gondolni. Nagyon régen voltam ott akkor mikor először mentem nem egyedül voltam, ha nem a legjobb barátaimmal Angéla, Erzsike és Krisztián akkor mikor…..
Bizonyára mind annyian tudjuk, hogy bizalom nélkül nincsen kiegyensúlyozott, rendes kapcsolat hiszen, ha nem bizunk egymásba, akkor már baj van. Nos én jó magam is ezt gondolom még pedig azért, mert kb egy hónapja megkeresett egy olyan fiú akit közép iskolai éveim alatt ismertem meg…..