Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petics Kristóf, az aktmodell/énekes csak nem lesz ott az X-Faktor idei élő adásaiban, mert miután volt egy balhéja (valami szórakozóhelyen megütötték, mire ő kétszer arcon vágta a támadót, majd ÖNVÉDELEMBŐL a földön fekvő faszit még verte egy kicsit), a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács…..
  Míg az RTL a vetélkedőket és az összeköltözős valóságshow-kat vegyíti majd a szeptember elején induló Nyerő párosban, a TV2 a Megasztárt és a Big Brothert passzította össze a Star Academy című formátumban. Hamarosan elmegyünk és megnézzük, hová költözik be a 20 énekes és énekesnő, akikből sztárt…..
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~ 2016.04.22 11:25:41
Nem hiszem, hogy létezik még egy olyan filmipar a világon, mely úgy elszakadt volna a nézőitől, mint a miénk. Mindez még az előző politikai rendszerben alakult ki, melyben eluralkodott a sznob művészek azon generációja, ami nem csak, hogy lenézte azokat, akik a közönségnek készítettek filmeket,…..
Tegnap este kiosztották a kritikusi díjakat, illetve az egyiket (Critics’ Choice), amin filmeket és tévésorozatokat egyszerre díjaztak, mint az Aranyglóbusz szokta, csak itt kicsivel hozzáértőbb grémium döntött a szobrokról. A filmes díjakról itt írtunk, köztük a legjobb idegennyelvű filmnek járó…..
Az első évadának végéhez érő Készhelyzet különleges adással zárja a szezont a Comedy Centralon, mert az eddig a műsort vezető Hajós András ugrik be a szereplők közé. Az improvizációs műsorban egyébként megfordult már Kulka János, Scherer Péter, Stohl András, vagy olyan…..
Kezdjük azzal, hogy lement nyolc rész a The Walking Dead hatodik évadából, és a rajongótábor megosztottabb, mint egy MSZP-közgyűlés tagsága. A kábé 2 nap történéseit összefoglaló nyolc óra (mínusz ugye Morgan epizódja) egyesek szerint feszült volt és izgalmas, mások…..
A Babel, a KIOSK szomszédságában egy igaz fine dining étterem, profi, igényes, kifinomult, nagyon kitalált, mégis barátságos környezet. Aki megteheti (mármint anyagilag), az egyszer próbálja ki.  Nagy várakozásokkal telve indultam el tegnap este a Babelbe, Magyarország első vegán…..
afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~ 2015.04.23 15:07:27
Botox a zuhany alatt. Raknék pöcsöt is, de kikockázzák.  ..
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
  A február 23-án rajtoló harmadik évadot a TV2 eredetileg a Super TV2-re tervezte, de aztán átkerült az anyacsatornára, hogy aztán azért, mert a korábbi, 48 részes évadról 75-ösre hízó harmadik annyira jól sikerült, vagy mert olyan sokat költöttek rá, hogy jobban megéri a…..
Aki kardot ragad az kard által vész el. Véget ért a Sons of Anarchy, Jax Teller soha többé nem húzza fel a segge közepéig a buggyos farmert és imbolyog ki a klubházból a szájában egy cigivel (kiegészítők: egy pár fehér Nike, fehér póló, kockás ing, kútlánc, bicska,…..
"Demokrácia? Demokrácia? Demokrácia nem az, ami azoknak az embereknek kell – francokat, ez nem is az, amit akarnak. [...] Az emberek nem akarnak szabadságot. Határokat, szabályokat. Védelmet. A támadókkal szemben és magukkal szemben. Az embereknek egy vezér kell, aki támogatást is…..
Az orvosok vélhetőleg nem akarnak nekünk ártani, de a történelem azt mutatja, hogy a gyógyítás sokszor bizony ezzel a veszéllyel járt. Bár az ókoriak meglepően kifinomult ismeretekkel rendelkeztek a sérülések és betegségek terén, félresikerült gyógyítási kísérleteik során…..
afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~ 2014.10.31 09:11:35
@Big Blaster: azért, mert egyszer eljutnak arra a pontra, hogy egészben tekintenek egy emberre, nem a szerv betegségét nézik, megközelítik minden oldalról, főleg lelki oldalról, TOVÁBBÁ mikor rájönnek, hogy milyen energia-rezgési problémák állnak a háttérben, akkor elég lesz preventív módon befeküdni napi 5 percre egy rezgéstartományba, ami elősegíti az egészségesen maradást, de a betegséf gyógyítás is hasonszőrű lesz, csak lassabb. ide kén eljutni.
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~ 2014.10.21 15:47:31
Azt mondják, hogy a Beatles Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band albumára igen erősen rányomta a drog a bélyegét. Ezt azóta tagadták, megerősítették, mindent csináltak vele. Tény, hogy az angol zenekar legpszichedelikusabb albuma lett, de ettől még nem biztos, hogy két pofára…..
Ismét itt a celebszívató, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Kolosi Péter kedvenc műsora, amiben szimpatikus és kevésbé érdekes celebritásokat küldenek el egy egzotikus országba, hogy ott aztán halálra szopassák őket - kit pénzért, kit meg azért, mert volt olyan hülye, hogy nem…..
Először csak egy szűk listát akartunk összeállítani, hogy onnan válasszuk ki a legjobb 10-et, de még így is összesen 63 (!) jött számításba a legjobbak felsorolásánál, szóval nyugodtan tessék megírni kommentben a legjobbakat! Előre szólunk, hogy igyekeztünk egyedi listát…..
Ennyi éven át nem mehet egy sorozat erős mellékszereplők nélkül, szerencsére a South Parkban akadt ebből bőven. Megpróbáltuk kiválasztani a legjobb 10-et, amiből kimaradtak olyanok, akik a széria elején többször feltűntek, de aztán mára szinte teljesen kikoptak (Kula bá,…..
afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~ 2014.09.25 14:13:20