Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huba István Attila

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmadik interjúalanyom Kletz László Lajos, MSZOSZ-, Kondor Béla-, Gyémánt- és Nívódíjas, Állami és Miniszteri kitüntetett, nemzetközileg jegyzett képzőművész, képzőművészeti menedzser, a diósgyőri Képzőművész Stúdió '76 alapítója és vezetője. Martintelepi és miskolci lokálpatrióta, aki az élet…..
Nem tudom, ismeritek-e azt, akiről beszélni akarok. Elég ellentmondásos figura. Egyrészt rajonganak érte, 4-500 ember jár el hetente a hittanóraszerű „kedd esti alkalmaira”, másrészt vannak, akik kígyót-békát kiabálnak rá és legszívesebben azonnal máglyára…..
Művészember 2558 - 44 2021.04.22 08:29:45
  1. Nem gondolom annyira fontosak a gondolataimat, hogy amiatt akár csak egy embernek is érdemes lenne mérgelődnie.  2. Így ötvenhez érve, gondoltam, néhány dolgot megosztok azokkal, akik szívesen elolvassák a szösszeneteimet. 3. Januárban indítottam (újra) a Művészember Blogot. 4. Első…..
Méghozzá kétszer is! Egyszer még fiatalságom idején, amikor jegyet vettem egy IBS-ben tartott műsorára, hogy megnézzem, ki is ez az ember. Többször nem vettem jegyet... Illetve de, tegnapelőtt, hogy megnézhessem a Veiszer Alindával készült beszélgetését.      Az írás konklúziója 1. "Veiszer…..
Művészember Bródy hamis 2021.04.05 20:11:26
Felhozta a FB oldalam Bródy János „Tűz van, babám!” című dalát, melyben fiatalságom egyik legnagyobb zenei hőse a tőle megszokott szellemességgel arról énekel, hogy az elmúlt évtizedekben „aki nem lopott, az nem nyert". Jóságos bácsiként, bociszemekkel néz a kamerába, miközben kiosztja a mindenkori…..
Művészember Csiga Bige 2021.03.31 21:17:50
Tanulságos interjút készített Gulyás Márton Bige Lászlóval, mely feltárja egy átlagember számára elképzelhetetlen vagyonnal rendelkező privatizátor, és egy Soros György által fentartott politikai-közéleti figura gondolkodását. Gulyás Márton a felszínt kapargatva igyekszik úgy tűnni, mint aki kemény…..
Történt, hogy néhány SZFE hallgató 2020. augusztus 11. és 14. között Nyári Szabadegyetemet szervezett, melynek egyik fontos célját így fogalmazták meg: „A hallgatóság célkitűzésként jelölte ki a reflektált emlékezetpolitikára való törekvést annak jegyében, hogy a jelenlegi intézményi rendszert…..
Huba István Attila 2021.03.29 08:32:05
Kugi blogja 964. Vegyes fotók 41. 2020.01.13 07:30:00
Nagyapám, Kuglics László a Don-kanyarnál 1943. január 12-én indult meg a szovjet Vörös Hadsereg támadása a Don-kanyarban, mely a II. magyar hadsereg súlyos veszteségét eredményezte... A mai bejegyzésben erre emlékezve a Don-kanyart megjárt nagyapám, Kuglics László (1920-2007) fotói közül mutatok be…..
 A miskolci tereket és utcákat járva, a táblák, cégérek feliratait figyelve vagy a Színészháztörténeti és Színészmúzeumba ellátogatva egy ikonikus női név ismétlődésére leszel figyelmes. Ez a név Déryné Széppataki Rózáé, a miskolci színjátszás történetének egyik legjelentősebb szereplőjéé,…..