Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onlysuckers

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat délutánra csak egy nagyon rövid lekoptató dumát mutatunk nektek, mert ezek mostanában hiányoznak, és ti is hiányoljátok. A legjobb a zárójeles mondat egyébként, ahogy a lány azért finoman megjegyzi. Tudván tudva.Az én szakitósdim...   A Pasimmal éjszakai fürdésen…..
Sokkot kaptunk tegnap a Parázsban, annyian voltunk. És mindenki jó fej. De most nincs erőm beszámolót írni, és még az öcsém sem készült el a képekkel. A videók meg pláne nem. Szóval azt majd később. Kommentben lehet mesélni, ki, kivel jött össze és szakított. Hajrá! Ha…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..
A zene az örök konfliktus, jampik-csövesek, alterosok-diszkósok, nehéz, áthatolhatatlan ellentét ez, és igen, jól látja a levélíró, ez a harmadik évezred küszöbén is komoly probléma. Lassú klikkerek kedvéért a levél végén teljes terjedelmében közüljük a szóban forgó…..
Hányszor volt, hogy valamit ki akartál próbálni, de aztán "megfelelő háttérinformációk" hiánya miatt - vagy pont a kapott információk miatt - sosem vágtál bele? Nos, ezzel nem azt akarom mondani, hogy bármibe ész nélkül bele kell ugrani, de minden ember másként éli…..
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
A biztonság mindig egyfajta jelzése az életünkben, hogy valami nincs rendben. Egyet megtanulhatnánk már igazán, soha nem tehetjük meg azt a luxust, hogy elbízzuk magunkat bármilyen szituációban. Na, a legutóbbi sztorik után gondoltam én is megosztok veletek egy nőt az…..
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..
A cikk befejező része:SZERINTEM A PORNÓ ÉS A PROSTITÚCIÓ ebből az úgyne-vezett normális, ijedt férfiszexualitásból ered – a szexualitásból,amellyel te és én élünk. Mi férfiak kényelmetlennek érezzük akurvákról szóló beszélgetéseket, mivel mindannyian értjük…..
onlysuckers 2008.01.02 07:45:36
A mai napot a fogyasztás műmárvány padlózatú templomaiban töltöttük Riannával, és úgy gondoltuk, a sorbanállás után jár nekünk némi kikapcsolódás. Így hát vettünk szépen két jegyet a Macskafogó 2-re; persze nem kicsit aggódva, mert ami kritikát eddig…..