Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent O

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak akkor nincs kedve az embernek dolgozni, ha úgy van. És ugye tudjuk, hogy általában úgy van. Főleg egy meeting után. Alibikávé tipp következik, laza 40 perces szünetre:- meeting után leülsz a géphez, látod kurvasok a bejövő mailed- ezt hangosan szóvá is teszed "Jézusom…..
Múltkor annyit szentségelt az ország a DigiTV online bénázása kapcsán, hogy az ember már azt hitte, hogy idehaza soha nem lesz komoly és nézhető online sportesemény. De lett. Azt szeretném mondani, hogy a Tv2 előtt le a kalappal. BL-szájtjukon egyszerre lehetett nézni silverlighttal…..
 Kedves érdeklődők, tanácsainkat megfogadó ügyfelek, srácok!   Látszólag úgy néz ki, mintha már régóta nem frissült volna a blog, pedig ha jobban megnézitek, napokkal ezelőtt posztoltuk, hogy hamarosan indul egy sorozat, melyben azt vesézzük ki, hogy hogyan…..
Agent O 2009.03.19 21:25:31
@Syntax Error: hopp de, elírtam :D javítom
HNTS Consulting Unproduktivitás 2008.07.27 14:14:00
A HNTS Consulting kis szünet után újra folytatja tanácsadását. Bár sokan hihették, hogy a blog meghalt, mi mégsem küldtük temetőbe, hanem - és ezt a többi HNTS Agent nevében is mondhatom - egy kicsit pihentettük.Ez idő alatt azonban nem voltunk tétlenek, csakis az Önök…..
HNTS Consulting HNTS, GTD, Lifovery 2008.03.17 23:09:00
Palya Bea – akit igen kedvelek, de ezek után már imádom - megmondta, végre kimondta amit ezennel a HNTS filozófia alapmondatának vagy kövének vagy kitudja még mijének kiáltok ki: A kreativitás alapfeltétele a lustaság. Azonban sokak úgy gondolják, hogy a dolgokat rendbe…..
HNTS Consulting A Határidők 2008.02.13 22:12:00
Feladatokat elvállalni még nem is annyira - hiszen még szórakoztató is lehet -,  de határidőt bármire is felvállalni maga  a felelőtlenség!!! A határidő felválalásával egyidőben ugyanis megjelenik az a késztetés, hogy ezt a határidőt ne tartsuk be! A határidő…..
Nem Rágom a Körmöm Rajtakapva 2008.02.07 00:39:49
Ebben a pillanatban rajtakaptam magam, hogy sikerült megkezdenem a bal nagyujjamat. Wááá. Persze egyből rácsaptam a kezemre. Hihetetlen hogy így tudatalatt működik ez a dolog.....
Nem Rágom a Körmöm Első nap 2008.02.06 18:56:00
Végül is az van hogy ma igyekeztem nem, sőt, egyáltalán nem, eddig meg tudtam állni. Arra is rá kell jönnöm, hogy nem szabad a kis köröm melletti bőrdarabkákat sem, de habár nem köröm, szintén csúnya meg akkor az addikció, a mozdulat, a szokás ugyanúgy megmarad. Valaki mondta…..
Az ember egyik emberi tulajdonsága az addikció. Szeretünk így függeni, meg ragaszkodni. Foggal-körömmel. Először rácuppanunk a csecsre, aztán a blire, aztán megin másra és sorolhatánk. Szeretünk szájba venni dolgokat, hol egy csecset, hol egy másik szájat, különféle…..
HNTS Consulting Irodai praktikák 2008.01.28 19:17:00
A HNTS Consulting folytatja tanácsadását. Azt hiszem a körbeküldözgetős levelek kálváriáját nem kell senkivel megosztanom, de azért mégiscsak nem nevezném őket haszontalannak. Első okból igazából azért, mert ebből látszik, hogy bezony az embereknek rengeteg idejük van, és ez…..
Gyakran van az úgy, hogy annyi dolga van az embernek, hogy inkább semmihez sincs kedve. A lelkiismeret az, amivel ilyenkor nem szabad törődni. Garfield is megmondta, hogy amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted. Ebből a szempontból az indiaiak szemlélete áll hozzám  a…..
Agent O 2008.01.13 01:00:28
HNTS Consulting Bevezető 2008.01.07 22:44:00
Ezennel elindult a HNTS, ez pedig a bevezető poszt. Vagyis lesz az hamarosan, csak most még nem volt rá idő. De lesz, annyira hirtelen történik minden.... De lesz. Talán majd holnap...Addig is: GTD SUCKZ!..