Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KönyvtárosPanzer

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet! Rajtam kívül álló okokból késett ez a blogbejegyzés, de végre sikerült egy kicsit félretenni minden mást, így következzék egy rövid élménybeszámoló. Múlt pénteken ismét megmérkőzött egymással a német és a szövetséges hadsereg a hévízi klubban. Egy kicsit…..
KönyvtárosPanzer 2014.08.27 12:54:20
Ezen a blogon ezidáig csak olyan cikkek jelentek meg, amelyek valamilyen formában kapcsolódnak a haditechnikához, a hadtörténelemhez, vagy a történelmi asztalos hadijátékhoz. Ez az írás sem lesz kivétel, noha csak nagyon kevés szó fog esni a fenti háromról. Aki ismer, az tudja, hogy…..
Hévízen tovább folytatódott a ’zűrbéli haddelhadd Panzer Dindrenzi aggresszorai és a Terran flottám részvételével, második kiadású szabályok szerint.   Ezúttal 800 pontból nézett egymással szembe a két flotta: Didrenzi részről: 1x Conqueror csatahajó 2x2 Trident…..
KönyvtárosPanzer 2014.05.05 18:21:40
@KönyvtárosPanzer:

bestseller..beseller..mindegy osszátok be! :-P x-D!
Üdvözlöm a Nagyérdeműt!   Hosszú szünet után térek be a blogra ismét egy bejegyzéssel, meglátjuk mi lesz belőle. Az elmúlt hónapok folyamatos – és egyáltalán nem kellemes – elfoglaltsággal teltek, ami megkötötte a kezem szabadidőm beosztásában. Ez nemcsak az itteni…..
KönyvtárosPanzer 2014.03.12 15:59:00
Ahogy ígértem, rátettem a kezem egy második kiadású FSA szabálykönyvre. Jelen bejegyzés a kísérleti alany küllemének és tartalmának cincálása lesz. A könyvet az Element Games oldaláról rendeltem, akik egy kemény papírból készült borítékban küldték meg. Rendben és…..
KönyvtárosPanzer 2014.03.12 15:52:50
Egyszer volt, hol nem volt, éldegélt egy békés és barátságos faj valahol a galaxis egyik spirálkarjának könyökében; szerették a művészeteket, hittek a békés egymás mellett élésben és a logikus gondolkodás fontosságában. Eljutottak az űrjáró fázisba, kirajzottak az űrbe,…..
A D-21 Bázis megtisztelő felkérésére február 8-án, 12 órától Infinity kezdőnapot tartunk. Ehhez kezdtem el összeszedni különböző anyagokat, ismertetőket és kedvcsinálókat, melyeknek egy részét közzétenném itt is, későbbi referencia és felhasználás céljából. Alább…..
KönyvtárosPanzer 2014.02.01 11:40:20
Egy cikk arról, hogyan kapjunk, és tartsuk meg a motivációt egy teljes sereg kifestéséhez. Unorthodox nyitás keretében nézzük, kinek NEM ajánlom az írást?   - Bérfestőknek. Nekik kereseti kérdés, nem (csak) hobbi a festés. - Versenyszinten festőknek. Ők többnyire úgysem…..
Ma sikerült haladni, illetve TTQ-ra befejezni a Flames of War seregem mostanában használt részét. A gyalogság még régebben elkészült, most a tankokon és a repülőn volt a sor. Elővettem az airbrush-t, és a tankokat és a Typhoont is lefújtam Vallejo Model Air Interior Green-nel.…..
KönyvtárosPanzer 2013.11.12 14:21:29
@DrCsernus:

PSC...elkezdtem összerakni a Párducokat. Nagyon szépek a pici tankok.:) Az alkatrészek tökéletesen illeszkednek, sorjával alig találkoztam. Sztem minden tekintetben veri a FoW-os Párduc-dobozt.