Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lostrissa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múzeumokkal kapcsolatban még ma is gyakran találkozunk azzal az általános tévhittel, hogy csak gyorsan körbejárható tárlatok, üvegvitrinekben tárolt régiségek, amik leginkább a felnőttek számára izgalmasak. Pedig ez koránt sincs így, a legtöbb kiállítás már a fellelhető legmodernebb technikai…..
Két évvel ezelőtt rácsodálkoztam Bogáti Péter előző kötetére és azóta vártam, hogy a Régi kedvencek között találjak olyat, ami hasonlóan magával ragadó. Szerénytelen kívánság, de nem alaptalan, hiszen Az ágasvári csata még az előzménynél is mélyebbre lopta magát a szívemben...
Egy élhető, "ehető" város - Barcelona II. Folytatva kultúr és gasztó kalandozásainkat Barcelonában a két nagy falat következett - a Sagrada Familia majd a Park Güell, vagyis Antoni Gaudí két mesterműve, amelyekhez csak annyit javaslok mindenkinek, aki ide érkezik, hogy előre, vagyis online vegye…..
Nem titok, hogy szeretem Görögországot! Az éghajlat, a gasztronómia, az emberek, a kultúra és a természet szépsége magával ragadó. Görögország egy változatos ország, ahol a fő földrész része az európai kontinensnek, amelyet több száz csodálatos apró sziget veszi körül a Jón, az Égei és a…..
Amikor szóba jön egy velencei kiruccanás, az esetek nagy részében a következő mondatok hangzanak el: Nagy a tömeg, büdös van, kosz van, szemetesek az utcák, drága... Valószínűleg mindenki hallott (vagy átélt) már hasonló tapasztalatot a Serenissimáról. Ezzel a bejegyzésemmel szeretném az általános…..
Eszterrel és a családdal nagyon szeretünk utazni, imádjuk a készülődést, magát az utazást, az ottlétet - majd imádunk ismét hazai földre lépni. Mindig megdobban a szívünk, amikor a magyar zászlót meglátjuk a határon - mert igazándiból itthon vagyunk otthon. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy…..
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
Bizony, nemcsak mi vagyunk böszmék néha, hanem az amerikai kollégák is: a tegnap esti Grace klinikában volt egy SOKKOLÓ momentum, amitől MINDENKI LETETTE A HAJÁT ÉS SÍRT - VOLNA, de az infó már az epizód tévébe kerülése előtt kijött az érintett színészről, és arról, hogy…..
Az egyik legjobb dolog volt a Wizz Airben a tekintélyes jegyárkedvezményt adó klubtagsági. Eddig. Mától jócskán csökkentették a kedvezményt, vagy ha úgy tetszik, megemelték a tagsági árát. Persze túl szép volt hogy sokáig igaz legyen, de azért az elég visszataszító, hogy…..
Urbanista Ki tud róla? 2014.04.02 12:38:00
Erre, a vaskos tanulmányokban foglaltaknál fajsúlyosabb kérdéseket feszegető szociofotóra a hónap elején bukkantam, de nem kizárt, hogy már régebben kering az interneten.   Szinte biztos, hogy egy magyarországi lakótelepen készült. De mégis hol és mikor? És vajon mi lehet a…..
Te, kedves szállodatulajdonos! Tudd meg, azért, mert 10 évvel ezelőtt az akkor frissen megnyitott wellness-szállodád Magyarország egyik legjobbja volt, ma már nem biztos, hogy még mindig a legjobbak közé tartozik. Ahhoz ugyanis vissza is kellene forgatni egy kis pénzt, nem csak kivenni.…..
Lostrissa 2013.11.12 13:42:13