Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csepeszil

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi dokumentumfilm készítőitől már bemutattunk egy kisfilmet, mely a nácik által beszennyezett ősi magyar jelképek eredetéről szólt. Megtudhattuk, hogy a hosszú évszázadokon keresztül a magyarság szimbólumának számító Árpádsávos zászlóra hogyan tapadt rá a náci…..
          A PETA itt látható plakátjával ismét a nácikkal állítja párhuzamba a fajtatiszta kutyák kedvelőit, így nem csoda, hogy a világ legnagyobb kutyakiállításához, a Cruftshoz időzített kampányuk miatt feljelentést tett…..
Épp most tavasszal panaszkodtam valakinek, milyen nehéz összehozni egy rendes, többnapos túrát. A szűk keresztmetszet a megfelelő társaság. Van, akit gyalog nagyon bírok, de nem vagyok hajlandó vele motorozni, mert túrán képtelen tartani a formációt, ugyanakkor olyanokat csinál,…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
 Az EP-választások, a józan magyarság és a fogápolás terjedése. Ezzel azonosítanák Magyarországot azok az olvasóink, akik ötleteket küldtek be legutóbbi felhívásunkra.  Az ötletet egy amerikai lap kísérlete adta, amelyben arra kértek fel kreatív szakembereket és…..
w A nácivadász mellélő 2009.04.28 05:00:00
Ahol egy forint az üvegbetét, ahol minden rég halogatott épeszűsítést azonnal és mindenkinek kompenzálni kell, ott a terrorizmus ellenszere a holokauszttagadás betiltása. Ebben értelmet keresni fölösleges és frusztráló. Nem azért öldösik valakik a falusi cigányokat, mert úgy…..
csepeszil 2009.04.28 17:20:02
@grizliewok: és szerinted ki fogja eldönteni, mi a gyűlöletbeszéd és mi nem az? (mert ha megnézzük te is szítod az indulatokat, mert rendőrök meg bírók ellen beszélsz).
Mégis beszéljünk tovább, népirtások pedig léteztek és léteznek is a mai napig. Csak egy párat, mint például az örmény népirtást is, letagadnak. Méghozzá a zsidók (nézz utána az Anti Defamation League, hogy állt hozzá, és az amcsik is ugyanazt tették) Indiánok irtását, négereket Afrikában, mostanában fehéreket ugyanott. Palesztinok... De minderről nem szabad beszélni sem (még a zsidóknak sem!!)...
Végül is akkor, hogy lesz a tagadással? ha nem 6 millió áldozatról beszélünk akkor tagadunk? (egyes zsidó történészek szerint nem volt annyi áldozat)...
ezt csak azért kérdem, mert ... nem értem, tehát fog jönni egy ember aki megmondja, miről beszélhetünk miről nem? ki dönti el azt ki legyen az az ember?
A szólásszabadság az utolsó dolog, ami megmaradt és jó egy demokráciában (a többi elveszett, megvették, sárba tiporták). Nem szabad vele játszani!!
Szélsőségesekről meg, szerintem, annyit, hogy kellenek, mert csak úgy tud az ember középen egyensúlyozni, ha mindkét oldalon egyforma hosszú a rúd. Ha csak egyik fele marad...
csepeszil 2009.04.28 19:16:03
@I-brahi: ugyanúgy az 56-os forradalom áldozatainak hozzátartozóit is sérti, hogy akadnak a parlamenteben, kommunista képviselők, akik a mai napig ellenségesen nyilatkoznak az 56-os forradalomról, irredenta megmozdulásnak tartják, és, igen valahol ezek szerint kigúnyolják az áldozatokat, és mégis csak a sérelemmel maradnak, mert senki nem rúgja seggbe se azokat akik ügynökök voltak, se azokat akik véresen leverték és megtorolták a forradalmat, sőt minisztereknek nevezik ki... szerintem, ez is van annyira sértő és emberi méltóság gyalázó mint a holokauszt tagadás. Főleg azoknak akiknek valakije meghalt vagy meg volt hurcolva a kommunista rezsim alatt.
A probléma, mint már mondtam, ott rejlik, hogy holmi egyéneknek szörnyen jól jön ez a téma, mert lehordhatják a világ előtt az "ellenséget" (átlag magyar ember akinek esetleg van egy kis nemzeti önbecsülése, avagy jobb oldali nézeteket vall, és nem feltétlenül szélsőségeseket), amíg összezavarhatják az átlag ember fejét, addig ők a háttérben nyugodtan csinálhatják a hülyeségeiket.. lásd ezt a töketlen kormányt, a segg vezetőikkel, akik riogatnak, hogy nagy hadd-el hadd lesz ha a jobboldal felkerül, hogy gázkamra tervek lógnak minden falon, meg lesz nagy emberzabálás csak ők felkerüljenek, és mindevvel csak leplezni akarják saját sötét üzleteiket, hozzá nem értésüket...
tehát ha ítélkezel, ítélkezz mindenki felett, ha nem, akkor hagyd, mert szubjektívnek fogsz tűnni...
csepeszil 2009.04.28 19:43:43
@I-brahi: érdekes Hollandiát emlegetni, ahol személy szerint tapasztaltam, úgy utálják a németeket, hogy az már rasszizmus...érdekes dolog a világ egyik legliberálisabb népétől. elmagyaráznád, hogy is van ez?
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
A szezon videódivatja a Bukás című hitleres film kulcsjelenetének feliratozása, a leghíresebb a gyurcsányos verzió persze, de most zárkózhat a Milka csokis. A meghökkentő alkotás Ilkáék műve. Az Indexen korábban megénekelt Ilka család évek óta harcol a Kraft Foods multival, a…..
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
csepeszil 2009.03.31 14:57:45
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
csepeszil 2007.12.23 11:15:43
kedves tota elashatod magad azok melle akiket gondolom annyira tisztelsz mert lehetove tettek Trianont es a december 5. szavazas reszbeni sikertelenseget es csak hogy felfogd mi a hazaarulas olvasd vegig azt amit irtal, es fedezd fel benne.(ha van ra kello felfogokepesseged) Nekem nem kell azt valaszolnod hogy felhuztam magam meg ilyesmi mert nem, mar nem. Ilyesmire mar nem huzom fel magam, eleg az nekem hogy abban az orszagban ahol sajnos szulettem nem vagyok otthon es az az orszag ahova kene tartozzam nem ker belolem. Egy dolgot kivanok neked (nem bosszubol) hogy csak egy napig erezd magad annyira hontalannak mint nagyon sok ugyanolyan magyar, mint te, aki viszont a mostani hataron tul szulettet es ilyen beszedet hall az anyaorszagi magyaroktol. Nem kerek en haborut, hogy ujra Nagymagyarorszaghoz tartozzunk de jo lenne ugy erezni hogy valahova tartozunk hogy elmeletileg van egy Zaszlo ami alatt szivesen es feltetel nelkul feleskudunk amiert elmennek harcolni de legalabb felvonulni, de az ilyen emberek mint te es nagyon sok tarsad ezt elveszitek tolunk. Sajnalom hogy csak ennyire vagytok kepesek. Megnezheted a tobbi allamot, mint pl. Nemetorzsag aki 1989 utan minden erdelyi szasznak megadta a nemet allampolgarsagot (egy csaladi arat is megkapta aki szasz volt tehat nem melle beszelek) avyga az izraeli alam is megadta meg a vilaghaboru utan az osszes izraelinek az allampolgarsagot, es meg a '90es evek kozepen az a franya roman allam is megadta a hataron tul elo romanoknak az allampolgarsagot (nepszavazas nelkul is, de lesokezbol tudom hogy 75 szazaleka a romanoknak partoltak volna ezt a dontest), csak a magyar az aki mar tortenemeben is bebizonyitotta hogy szivesebben harcol a sajatja ellen mint az idegennekkel (lasd Istvan-Koppany, 1848, 1944, 1956, 2005 es alista meg hosszu)
csepeszil 2009.01.13 18:58:16
@Tóta W. Árpád: ja házasodjanak, oszt gyereket neveljenek, oszt nézd az MTV milyen hülyék lesznek, én ott láttam, bemutattak vagy öt hülye gyereket a szar az volt, hogy egyik se tudta, pontosan melyik nemhez tartozik, mindegyiknek személyiség zavarja volt (na nem erre volt ráhangolva az MTV ne idegelj) és ráadásul ez neki nagyon normálisnak tűnt de sajna nem az, mert az felfogható, hogy egy fiatal szerencsétlen, ne tudja melyik nemhez tartozik, a te degenerált agyadba az lehet helyes, de én sőt még te is tudtad 14 éves korodba, hogy fiú vagy-e és ki a lány, de ezek nem tudták, még a lányok is akiket bemutattak, ők se tudták merre mennek, és hova tartoznak