Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti Orbántroll

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Ma van Palkovics Krisztián világnapja. Magyarországon 1975 óta ünneplik. - 1848. március 17-én a pesti forradalom hírére barikádharcok kezdődtek Los Angelesben. -1936-ban ezen a napon volt egy nagyon kellemetlen rémálma Adolf Hitlernek Jesse Owensszel. A nap mondása: "Igaz a…..
Megtaláltuk az Orbán Viktor ellen vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményező Juhász Péter eltitkolt luxusingatlanjait...
- Ez a Másokat hibáztatás világnapja. - Pontosan 100 éve szabták ki az első halálos ítéletet tötymörgés miatt. - 30 éve figyeltek meg először a NASA amerikai tudósai nudistákat. A nap bölcsessége: "A legnagyobb csatákat nem elveszítik, hanem böööeeeaarrgh" - Julius…..
Nemzeti Orbántroll 2016.03.07 11:46:42
@Black Hole: Így van, az csak a hazaáruló, Gyurcsány kottájából játszó norvégbérenc álcivil álmagyarok rágalma, hogy mi folyamatosan másokat hibáztatunk! Ezek miatt a képmutató balkommunista hipokitták miatt tart most itt az ország!

#hazaáruló #gyurcsány #norvég #képmutató #hipokitta #ezérttartittazország
- Ez Biharugra világnapja. - 2003. március 4-én avatták fel az első barokk szökőkutat a Nemzetközi Űrállomáson. Hamar leállították, mert véletlenül a szennyvízelvezetőre kötötték rá. - Pontosan 150 éve találta fel a szalámit Heinrich Herz német fizikus. A nap bölcsessége:…..
„Kicsit túltoltam a hétvégén Vegasban az egyik partit, elfogyott minden pénzem. Szóltam a haveroknak, szerezzenek egy kis zsetont, és végül csak a Dzsordzsi tudott adni” – mondta az aranyifjú sportoló, Dan Bilzerian...
Hollywood megtalálta a tuti Oscar-receptet...
Nemzeti Orbántroll 2016.03.01 12:55:25
@kittrabi: Nincs már nekem energiám dolgozni sajnos, elszívta tőlem az elmúlt nyolc év alatt az átkozott Gyurcsány! A kisonokám azt szokta mondani, igyak energiaitalt, de nem való az nekem, még infartust kapnék tőle, aztán meghalnék a kórházban, mert siralmas állapotok uralkodnak ma az egészségügyben, az elmúlt nyolc év ultamagyarellenes kórházpolitikája végett!

#elmúltnyolcév #gyurcsány #onoka #infartus #magyarellenes
- Ma van Palkovics Krisztián világnapja. Magyarországon 1975 óta ünneplik. - 1993-ban ezen a napon dőlt el, hogy Rex felügyelőt mégsem egy antilop játssza majd. - Ma 399 éve mutatták be a melbourne-i expón az ergonomikus falábat. A nap mondása: "Bazzeg, égve hagytam a konyhában…..
Nemzeti Orbántroll 2016.02.29 14:58:09
@kittrabi: Botrányos, hogy milyen neveket adnak ezek a mai fiatal szülők a gyerekeiknek! A múltkor egy jött egy német család vendégségbe a szomszédékhoz, akiknél úgy hívták a fiút, hogy Kúrt! Istenfélő keresztényként megbocsáthatatlannak tartom, hogy valakinek ilyen erkölcstelen neve legyen! Elhiszem én, hogy kúrt az a fiú, de attól még nem kéne úgy hívni! Az én leányom is szopott már, mégse hívom úgy hogy Szopott! Azért már mindennek megvan a határa! Egyes ultaliberális szülők összekeverik a szabadságot a szabadossággal! A szabadság azt jelenti, hogy szabad Viktornak, Antalnak, Árpádnak, Gáspárnak nevezni a fiunkat!

#botrány #ezekamaifiatalok #keresztény #ultaliberális #szabadosság
Nemzeti Orbántroll 2016.02.29 16:16:19
@kittrabi: Felháborító! Ide vezetett az elmúlt nyolc év neohazaáruló bevándorláspolitikája! A migrások maradjanak otthon, ne jöjjenek ide tágár verseket írni! Ha Magyarországra jössz, nem írhatod el a magyar költőktől a verseiket!

#elmúltnyolcév #hazaáruló #hamagyarországrajössz
- Ez a Tudathasadásos síugrók világnapja. - 1906-ban ezen a napon találták fel Romániában a lejtővel hajtott, ló nélküli szekeret. - Pontosan 130 éve találták fel holland tengerészek a másnaposságot. Hazatérésük után divathullámként söpört végig Európán. A nap…..
Nemzeti Orbántroll 2016.02.24 13:26:14
@Dinkainka:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Gratulálok a Miniszterelnök Úrnak a palotához, használja egészséggel! A magyar nép hálát adhat a sorsnak, hogy végre Nemzetünk nagyságához méltó épületből uralkodhat felette egy igazi illiberális nemzeti hazafi! Aki eddig kételkedett benne, hogy Magyarország jobban teljesít, az most már tényleg befoghatja a pofáját! Kívánok a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, uralkodjon sokáig dicsőséggel a csodaszép palotából!

#grat #hála #uralkodik #illiberális #jobbanteljesít #pofabe #erőtegészséget #dicsőséggel
- Ma van a Börtönlázadások világnapja. - 100 éve ezen a napon tiltották be tévedésből a sírva vigadást Debrecenben. - 170 éve született Philippe Imac, az első föld feletti hipster. A nap bölcsessége: "Sohasem mondtam ezt a mondatot." - Matolcsy György, miniszter..
Nemzeti Orbántroll 2016.02.23 12:40:45
@kittrabi: Így van, felháborító! Ide vezetett az elmúlt nyolc év balfelelőtlen oktatáspolitikája! Javasolom a Miniszterelnök Úrnak, hogy Loszándzseleszben is plakátolja ki mindenhova, hogy ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a Magyar Helyesirást! Az majd elriasztja a migrásokat!

#ígyvan #idevezetett #elmúltnyolcév #plakátoljaki #helyesirás #migrások
Egyszerű módosítás lesz: minden cikkely mögé a "kivéve, ha fideszes képviselő vagy" kitételt illesztik...
Nemzeti Orbántroll 2016.02.18 16:31:50
@kittrabi: Én is unom! És elég nagy baj, hogy szólásdemokrácia van, egy illiberális országban ilyennek nincs helye! Régen aki fellázító, uszító, kormányellenes hangulatkeltést csinált, azt elvitték Szibériába, ott aztán elgondolkodhatott rajta, hogy akar-e még hazaáruló lenni! Az meg, hogy korrupcióval, sőt gyilkossággal vádolják az ország vezetőit, teljesen elképzelhetetlen volt! Akkor még volt tisztelet az emberekben, sajnos ez mára teljesen kiveszett, az elmúlt nyolc év ultafelelőtlen szélsőliberális médiapolitikája végett!

#elégbaj #illiberális #nincshelye #szibériába #hazaáruló #régiszépidők #kiveszett #elmúltnyolcév