Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerekes cigány

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire jövő tavasszal elindul a Bubi, belvárosi 120 utcában és 30 főúton lesz majd könnyebb biciklizni. A belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztése fedőnéven nagyszabású forgalmi átalakításokba kezd a BKK kilenc belső kerületben. A cég közleménye szerint változás lesz…..
A Magyar Kerékpárosklub nyílt levélben emlékezteti Tarlós Istvánt, miket ígért 2010-ben. Az akkori főpolgármesteri programban még a tömegközlekedésé, a gyalogos és kerékpáros forgalomé volt a prioritás, az MKK szerint úgy tűnik, mintha ezt elfelejtette volna Tarlós, aki…..
kerekes cigány 2013.11.11 06:04:13
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Kedves uram, van szerencsém közölni, hogy előző állítását, miszerint a kerékpárosok nem fizetnek adót, kénytelen vagyok rendkívüli badarságnak minősíteni.

Először is kerékpáros bárki lehet, még Ön is. A kerékpárosok rendkívül nyitott, demokratikus közösséget alkotnak, nem kell meghívó, nincs belépési díj, kizárólag kerékpárra pattanás révén taggá lehet válni.
Tehát a kerékpárosok adófizetéséről összeségében beszélni nem egyéb, mint végletes és végzetes leegyszerűsítés.

Másfelől, mindenki jövedelmi viszonyaitól és közlekedési szokásától FÜGGETLENÜL fizet ÁFÁ-t. És azt nem lehet úgy elcsalni, mint ahogy az SZJA-t szokás a magasabb jövedelműek körében.

Az az állítása is az elképesztő baromság kategóriájába sorolható, hogy kerékpárutakat a kerékpárosok kedvéért építik.
Amennyiben Ön autóval közlekedik egy útszakaszon, Önnek is érdeke, hogy az úttal párhuzamosan legyen elválasztott kerékpáros létesímény.
Számomra kitűnően megfelel az úttest jobb széle is, amit kerékpáros infrastruktúrával nem ellátott úton a KRESZ szerint használnunk kell.
És nem, nem fogok jobbrább húzódni, hiába dudál rám, mert az Ön gyorsabb haladása nem ér meg nekem annyit, hogy egy hirtelen kivágódó kocsiajtóba való beleszállás kockázatát bevállaljam.