Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adp1987

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus az AC Milan együttesét fogadja, s az itáliai rangadó két a táblázaton méltatlan pozícióban tanyázó csapat összecsapását hozza majd, amelyen, esetleges győzelmével, a zebramezes együttes megelőzheti a közvetlenül előtte, a bajnoki táblázat hatodik helyén várakozó…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus már a januári átigazolási időszak alatt véglegesítheti a Chelsea együttesétől kölcsönben érkező kolumbiai szélsőt, Juan Cuadradót a zebracsíkos mezben.  A dél-amerikai játékos januárban Olaszországból, a Fiorentinától…..
Adp1987 2015.11.18 23:47:13
@Juventus FC 15: @Trieszt120506: oruljunk csak neki szerintem! Nagyon jo kis focista volt mar a fiorba is,es jo nezni hogy vegre van egy gyors cselezni tudo szelsonk valamint 3 vedonel is eljatszik a jobboldalon olyan 60-40 be! Lenyeg a lenyeg annyi penzert megkell venni! Az angol bajnoksag meg egyaltalan nem az ő stilusa
Paul Pogba a JTV-nek adott hosszú nyilatkozat során mesélt a klubhoz fűződő viszonyáról, a legendás tízes mezről, a gyenge szezonkezdetről és a távlati céljairól. "A Juve az első klub, amelynél elkezdtem játszani." - nyilatkozta Pogba a klub hivatalos tévécsatornájának. "Ez…..
Adp1987 2015.11.07 16:06:31
@Juventus FC 15: szerintem termeszetes hogy neha eltunik a mezonyben,meg az is varhato volt hogy elobb utobb lesz neki egy hullamvolgye,azert azt nefelejtsuk el hogy Pogba 22 eves!
A legújabb pletykák szerint az Inter szívesen kölcsönvenné a New York City FC-hez igazolt Andrea Pirlót. A középpályás négy év után távozott a Juventustól az MLS-be, miután négy év alatt négy bajnoki címhez segítette az Öreg Hölgyet. A Major League Soccer szezonja…..
A Bajnokok Ligája csoportkörét mindeddig váratlan magabiztossággal és százszázalékos hatékonysággal teljesítő Juventus számára talán a papíron legegyszerűbbnek ígérkező összecsapás következik, hiszen a torinói zebramezeseknek a negyedik kalapból érkező, még pont nélkül…..
Alessandro Del Piero nemrégiben arról beszélt, hogy semmit nem bánt meg a Juventus-karrierjével kapcsolatban, és hogy most már készen áll arra, hogy edzői pályafutásba kezdjen. A Corriere dello Sport napilapnak adott riportban a Juventus egykori kapitánya és legendája beszélt a…..
Olasz források szerint Carlos Tévez visszatérése a Juventushoz korántsem zárható ki, mivel fizetését nem képes biztosítani a Boca Juniors. A csatár a nyáron távozott a torinói bajnokcsapattól gyermekkori kedvenc csapatához, azonban úgy tűnik, hogy ez az átigazolás a felek…..
A Frosinone elleni, mellbevágó és értelmezhetetlen hazai pontvesztés egyértelművé tette, hogy a Juventus számára pillanatnyilag nem létezik könnyű mérkőzés. A botladozó bajnoki címvédőnek ráadásul most a Napoli ellen kellene pontokat szereznie, s a déliek ugyan nincsenek…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint a Roma elleni 2-1-es vereség során a Juventus túlságosan alárendelt szerepben játszott, azonban nem aggódik az egymást követő két vereség miatt. A bianconero csapat közel járt az egyenlítéshez Patrice Evra kiállítását követően, amikor…..
Adp1987 2015.08.31 15:41:44
@ToTTy-Juve: a tavalyi ev utan azert Allegri meg par fordulot megerdemelne! Egyebkent a realitasok talajan maradva te kit hoznal edzonek?
A bajnoki szezont történelmi vereséggel kezdő Juventus nyomban egy rangadón köszörülheti ki a csorbát, s kezdheti meg gyűjtögetni a bajnoki címvédéshez szükséges pontokat. Az ellenfél az AS Roma lesz, amely a torinóiakhoz hasonlóan pontokat veszítve rajtolt, dacára annak, hogy a…..
Az Udinese csatára, Duván Zapata optimistán nyilatkozott a hétvégi meccs előtt. Elismerte, hogy a Juventus kemény ellenfél, de bízik benne, hogy sikerül jó eredményt elérniük. A kolumbiai játékos kölcsönben szerepel az udineieknél – játékjogát a Napoli birtokolja –, és a…..
Adp1987 2015.08.21 21:23:14
@Grinta: nem
A Juventus legújabb zsákmánya, Alex Sandro első torinói nyilatkozatában arról beszélt, hogy a védelem összetételétől függetlenül megtalálja majd a helyét. A bianconero csapat az elmúlt szezonban a 3-5-2 és 4-3-1-2 felállást váltogatta az elmúlt szezonban, és a…..
Adp1987 2015.08.21 19:50:55
@Fodorszki: Igy van! Szerintem is teljes mertekben hiheto
Az olasz és az angol sajtó értesülései szerint Lucas Leiva jövője kétségessé vált Liverpoolban, s a Juventus érdeklődik a brazil középpályás iránt. A liverpooli…..
Adp1987 2015.08.16 02:41:46
@peti78: azert Marrottanak sokat koszonhetunk,valami koze csakvolt az elmult evek sikereihez,csak itt sokan elfelejtik es szidjak folyamatosan! Az teny hogy eztunik a legroszabb mercatoanak,de majd a bajnoksag vegen kiderul! En az 1. 2. Hely + Bl 8kozt mar elegedett lennek
A Juventus tehetséges fiatal támadójának a képviselője szerint a tizenkilencéves Kingsley Coman ragaszkodik a klubhoz, ugyanakkor az ügynök nem tagadja a Bayern München érdeklődését  A fiatal…..
Adp1987 2015.08.16 02:33:35
@kg19850508: igen kolcson kellene adni egy kozepes csapatnak,ha oedig nemakar kolcsonbe menni akkor megkell tole valni sajnos ensem erzem benne kozelsem azt amit mondjuk Pogbaban lehetett mar az elso szezonjaban
A Juventus a minap nyilatkozatban számolt be Kwadwo Asamoah állapotáról, aki térdműtétjét követően három hét múlva edzésbe állhat orvosa szerint. A ghánai válogatott a tavalyi…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus sikeresen elhárította a Manchester United, az Arsenal és a Manchester City érdeklődését a torinói klub ifjúsági akadémiájának talán…..
Adp1987 2015.08.12 17:20:20
Angol hírforrások szerint a Juventus egy újabb középpályást szemelt ki a keret megerősítésére, ő pedig nem más, mint a Chelsea brazil futballistája, Ramires. Cesc Fabregas érkezését…..
Adp1987 2015.08.12 15:29:53
@Juveboy92: darabos mozgasu!? Erdekesen latod a dolgokat :) boven elferne nalunk a Ramires gyerek!
Adp1987 2015.08.12 16:24:38
Ebben akkor ugynezki nemertunk egyet(ami nem baj)! @Juveboy92: nalam a kozeppalyasok kozt sem szamit darabosnak a mozgasa,azis teny hogy nem az a kategoria mint akiket peldakent emlitettel! Egyebkent nalam pl. Barzagli mozgasa darabos,ugyanakkor a jateka a belso vedokhoz kepest elegans! Ezzel csak aztakarom mondani hogy nalam a darabos mozgasu=nem elegans az nemmindenesetben helytallo(szerintem) lenyeg a lenyeg hogy Ramires nyugodtan johet egy megfelelo osszegert
A Schalke 04 igazgatója, Horst Heldt megerősítette, hogy a gelsenkircheni klub célja az, hogy megtartsa ifjú tehetségét, Julian Draxlert, azonban nem zárta ki annak lehetőségét, hogy egy komoly bevételt…..
A Juventus hivatalosan is megerősítette, hogy az Olympique Marseille elleni felkészülési mérkőzésen sérülést szenvedő friss igazolás, Sami Khedira legalább két hónapnyi kényszerpihenőre kényszerül. A német válogatott játékos, akit az elmúlt évek során gyakran sérülés…..
Adp1987 2015.08.03 23:51:03
@KysBé: a "te maradj a kannas bornal"-bol nemtudom hogyszurted le azt a kovetkeztetest hogy en azt fogyasztom,de a te szavaddal elve gratula! Buta emberekkel nincs kedvem vitatkozni(egyebkent nincs ellenemre a vitatkozas mivel nemlehet mindenki mindenben azonos allasponton)
Adp1987 2015.08.04 00:04:23
@Barolo4: ugylegyen! Bar sajnos nehezebb lesz mint az elmult 4evben,ebben szerintem mindannyian eegyetertunk!
Adp1987 2015.08.04 00:24:34
@Barolo4: igazad van,sajnos az azelotti par ev miatt tenyleg megszepulnek az emlekek :)
A Juventus csatára, Fernando Llorente könnyedén visszatérhet Spanyolországba két év távollétet követően, és a Sevilla mezét öltheti magára. Az Európa Liga aktuális bajnokai újabb csatárt kívánnak igazolni, miután a Borussia Dortmundtól megszerezték kölcsönbe Ciro…..
A Juventus edzője kijelölte a huszonhatfős keretet, amellyel az olasz csapat barátságos mérkőzésen felméri erejét ma este a Marseille ellen. A keretbe visszatért Roberto Pereyra, illetve Mauricio Isla, akik a Copa America küzdelmek miatt kicsit hosszabb pihenőt kaptak. Fernando…..
Leonardo Bonucci véleménye szerint a Juventus egy új korszak kezdetét éli meg, és a 2020-ig érvényes szerződés aláírásával egyértelműen kinyilvánította maradási szándékát.  A bianconero klub ma sajtótájékoztatót tartott, amelyen az elnök és Leonardo Bonucci…..
Arturo Vidal nemsokkal ezelőtt köszönetet mondott a Juventus szurkolóknak, miután a Bayern Münchenhez csatlakozott, és megtörtént a sajtótájékoztatón való bemutatás is. A chilei középpályás a bajor csapathoz csatlakozott négyéves szerződést kötve, feltehetőleg…..
A Juventus védője, Giorgio Chiellini véleménye szerint az Öreg Hölgy éhesebb az olasz riválisoknál, azonban nem tagadja, hogy nehéz Serie A idényre számít. Az Öreg Hölgy tavaly sorozatban negyedik bajnoki címét szerezte meg, ráadásul megnyerte az Olasz Kupát, azonban Giorgio…..