Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paledog

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Audinál mostanában mindig megkapjuk az új típusok makettjét. Ebből most rögtön két dózist is továbbítunk a nyertesnek, hiszen a ferde hátú A3-asból rögtön két kis Herpát tartalmaz a díszdoboz, amely mellé még egy echtes Audi pendrive is jár. A másik makett az A3 Sedant…..
paledog 2013.12.26 19:54:56
@olk42: Csak kíváncsiságból. Mivel tudtad ilyen szépen összeragasztani?
paledog 2013.12.26 17:15:30
@nyikk: Modellről volt szó nem?
Az annyit jelent hogy megegyezik az eredetivel.
Ha lerakom az asztalra vagy felragasztom egy valamire a karikákat szerintem nem az.
De majd a bírák eldöntik :)
Belsőség Heti merítés 2013.11.10 09:57:43
Nemcsak munkára, családdal is beválik Amióta gyerekünk született, még jobban megszerettem, hiszen amellett, hogy az utastérben bőven elférünk akár öten is (de többször volt már, hogy a hátsó ülésen négyen szorongtak), hátul akkora hely van a csomagoknak, mint egy nagy…..
paledog 2013.11.10 21:26:04
@norisz01: Igen. Pár dolgot cseréltem, talán több dolgot is mint kellett volna. Szeretem ha rendben van az autóm. Sok minden csak azért lett cserélve mert ha már szétszedtem nem volt kedvem úgy összerakni hogy majd legközelebb. Pl féktárcsa, lengéscsillapítók stabszilentek. Igen szép a lista, valóban. Én legalább tisztában vagyok azzal mire adtam ki a pénzem, nem pedig a pultnál mosolygó pénztáros néninek csengetek a szervízben a nemtudom mire. Nincs 2 évesnél öregebb olaj, folyadék az autóban. Sokan írnak ítéletet, hogy semmit nem kellett költeni az autóra. Én azt mondom gratulálok hozzá. Egy családi beszélgetéskor egy ilyen kijelentés után el kezdtük beszélgetni mennyi is az annyi. Sokan elfelejtik mennyit is költenek az autóikra. Én használom az autót arra amire való. Nem halogatom soha a szervizt. Amit most megspórolhat az ember, sokszorosát bukhatja később a felelőtlensége miatt. Az én listám gyarapodik de tudom, hogy rendben van az autóm és ha éjjel felébresztenek, hogy Brüsszelbe el kellene menni vele nem aggódnék. Mennék. Inkább előbb cserélek mint utólag fogjam a fejem. Vagy cseréljem a vezérszíjat is szakadás után? Eddig ahova elindultam, onnan haza is hozott. Hogy fos az autóm? Hát nem egy Royce Rolls:) De nem is azért vettem. Az ítélettel szerettem volna a lehető legobjektívebb képet mutatni nem pedig isteníteni. Ez a népítélet célja nem? Aki még nem jött rá enyém a Tata. Ha leváltom megint Tata lesz, csak a Xenon. Az autó köszöni addig is teszi a dolgát :)
paledog 2013.11.11 16:43:57
@Pufibá: Nekem aztán édes mindegy, hogy elhiszed vagy nem. Autópályán plussz főutakon 80-90 el nem uaz gumival jött ki az 5,2. Nem siettem. Ha nincs összkerékben akkor az egész hajtás áll elöl. Nyáron leengedtem a tankot hátha van valami szmötyi a levesben. 60 liter gázolajam volt kannában. 900 kmt tettem meg vele zömében közúton kevés földúttal üresen. Amit leengedtem előtte, ment alkatrészt mosni. Nem volt sok. Szóval magasról teszek rá ki próbálja kétségbe vonni a matektudásom. Skodám kalapom sosem volt.
paledog 2013.11.11 17:06:37
@Pufibá: Ja Toyota is van :) Egy merevhidas. 10et zabál égen földön. Lakatolás megvolt a platója mint az ementáli pedig doboz volt rajt mindig. Az sem corolla megbízhatóságú annyit mondhatok. De remek autó. És van egy 2004-es L200 115le. Az alapból 10 liter. Hosszúban 9. No nézzük. MT gumik felrakása után megszólaltak a féltengelyek. A vákuumos öszkerék folyamatosan baszakszik (tipushiba) Összetört az első szuport. (570000FT) Törnek a laprugók. Félévente terepváltó gumibak csere. Az első féknyereg elment szarni. Ez az elmúlt két év alatt. A többit olyan részletesen nem sorolom. 6-700 kilókat soha nem cipelt mint én szoktam.
(Mert rakjuk az enyémre annak nem számít) Az erdő nem kíméli a technikát, aki ott használja ezeket és nem bevásárolni az tudja. Szóval lehet egyszer majd felébredek de addig marad ez az álom.