Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takács Timi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Tizenöt éve félrekezelnek 2012.01.28 09:14:00
TISZTELT PRAXISBLOG!   15 éve szenvedek ÁLLANDÓ ÉHSÉG korábban DEPRESSZIÓ miatt.A depressziót fogamzásgátló(TRI-REGOL) okozta, az állandó éhséget pedig a PROZAC nevű antidepresszáns.Azóta is szenvedek, az állandó éhség azt jelenti, hogy 0-24 óráig üres a gyomrom, azt…..
Többen ezt kérdeztétek tőlem. Hát akkor lássuk egy tipikus napom. Előljáróban leszögezem, hogy a napom általában az evés körül öszpontosul, és komoly mennyiségeket fogyasztok, többek között rengeteg édeséget és azt is este. Általában reggel már komoly éhségre kelek, ha…..
Marvin Lee Robey-nek hála, aki magát gyógyította, tudomásunk van egy hatékony, nem önsanyargató módozatáról a candidiázis, azaz candidatúlszaporodás gyógyítására. Én itt most egyszerüen csak leírom a lépéseket, mivelhogy magyar nyelven nem találtam semmi használható infót…..
Takács Timi 2013.11.22 10:41:48
Rengeteget olvastam a témáról és nem olyan könnyű megszabadulni ettől a sunyi dögtől, főleg, ha az egész szervezetedben szétterjedt. Bármikor, akár egy antibiotikumos kezeléstől is, erőre kaphat a candida pl.:a bélrendszerben és évekig tartó kínzását vérvétellel sem lehet…..