Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mаgyarország jobban teljesít

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs csodafegyver, nincs nagy stratégia, nincs politikai fordulat. Hosszútávfutás van, visszatámadás, csapategység. És tanácstalanság, majd csak történik valami alapon. A veszprémi sima zakót követően a fideszes és kormányzati azt hangoztatta, Viktor érti a problémát, és majd…..
Mаgyarország jobban teljesít 2015.03.01 21:40:57
@Libsi seggbe cigány lófaszt: Ja, én sem térek magamhoz.
Mаgyarország jobban teljesít 2015.03.01 21:46:09
@♔bаtyu♔: Dicsekszik is vele, úgy látszik, már a családban is szarzsáknak hívták.
      Megnéztem, még nem írtam ezzel a címmel posztot. Megdöbbentő.  A balliberális értelmiségi elit nem minden tagjáról fogok most írni, de ahogy szokták mondani, ha egyről nem, a többiről annál inkább.      Antiszemiták vagyunk. Én legalábbis egészen biztos, hogy az…..
Mаgyarország jobban teljesít 2014.04.17 09:18:13
Sok ok van, de ezekből egy.

A balliberális értelmiség "blogol", azaz amit ők értenek blogolás alatt:

szuverén: Liberális, SZDSZ-es vonal. Nem lehet hozzászólni.
Democrat és Demokrata: Liberális, elég primitív, SZDSZ-es. Egyikhez sem lehet hozzászólni.
Szembesités: Liberális. "Hagyjuk a tényeket szóhoz jutni", tények alatt persze szerény barátunk, saját véleményét érti, Hsz. lehetőség magától értetődően nincs, tényeket, nem cáfolhatsz.
Kényszerbagoly: Bajnaiék, liberális, de olyan is és nem lehet hozzászólni.
Átlátszo.hu: Ballib blog, primitív cenzúrával, azaz elég ha sejti, hogy más véleményen vagy, repcsi.
Mos Maiorum: Liberális, nem lehet hozzászólni.
Ványa bácsi: Vérlibsi és ha eltérsz a primitív libsi paneloktól, már tenyerel is a kitiltom gombra. (További nehezítés, hogy a liberális panelok kb. 20 évesek)
Dr. Erőss Gábor: Új, bal, zöld - Ősrégi ballibsi lehet zsírúj szerkóban, kitörési pályákat keresve.
Liberalisok blogja: A név nagyon is találó, mert hozzászólni nem lehet.
Nertars. Liberális bérblog, vagy nagyon fel van háborodva, vegytiszta igénytelen fideszfika. Elég egyértelmű, hogy nem lehet senkinek hozzászólni.
Kritikusok. Balliberális. Szóhasználatában kb. 20 évvel van lemaradva. Nem meglepően, nem is lehet hozzászólni.
Kettős mérce: Balliberális, de lehet kommentelni. Viszont ha a kommentek nem értenek egyet a poszttal, letiltja a kommentelést.
IFL, az őszinte gazdaság: Liberálisan őszinte, ami azt jelenti, ha cáfolod repcsi, hülyén is mutat a három db. árválkodó primitíven helyeslő hsz. Nem írja ki, hogy "moderál".
Örülünk Vincent: Ballibsi és cenzúrázott. Fejlettebb mint a többi, de azért legjobban párttársai érzik magukat itt.
BuzásAnnaBlog: Magát jogvédőnek álcázott, nem túl bonyolult libsi. Nem kell jobban bemutatni, ismered ezt a feltehetően fizetett, vagy pártkarrierre törekvő típust. Hsz. erősen cenzúrűzott, érdemes elolvasni, miket enged át, nagyon gáz.
Ertsey Katalin: Liberális, nem lehet hozzászólni és mint a libsik, ő sem csak demokrata, de végtelenül szerény is, azaz irdatlanul nagy arca van. Semmit nem veszítesz ha kihagyod, az SZDSZ kapcsán jól ismered ezt a típust.
Szabó Tímea: Kb. mint az előző, fizetett bérblog, korszerűek vagyunk, a neten is nyomulunk. Timi kifejezetten gyenge, aligha az eszéért szeretik. A többi is gáz, de ezt pláne nem fogod tudni végigolvasni. Hozzászólni nyilván nem lehet, de ezt egyáltalán nem is bánod.
koorupcio.blog.hu: Liberális, Transparency International Magyarország (TI). Minden kamu jogvédő szervezetek ősanyja, ismered. Van hsz. lehetőség, csak éppen nem engedi elküldeni. Kádárék filozófiája volt ez. Hogyne, lehet. Csak nem érdemes.
Nemzetpolitika-hazafiság. Nemzetinek és szakértőnek álcázott liberális. LMP. Hozzászólásod nyilván nem jelenik meg, de az egész blog annyira primitív, hogy mire ide eljutnál már rég elkattintottad.
Mаgyarország jobban teljesít 2014.04.17 09:19:03
@Mаgyarország jobban teljesít: orulunkvincent: Függetlennek álcázott ballib. Engem egy perc alatt kitiltottak. Szerintem téged is, ha nem találod el a szerző "szellemiségét".