Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kututa

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bede lefektette, mely neveket jegyeztetheted be. Mely esetben gyermeked hengeres szerves, nem lelsz rengeteget, ehelyett egy meg egyet. Ezek: Endre s egy szentnek neve, mely szerzetes repszerves szerzeteket etetett. Mely esetben nem e neveken nevezed gyermekedet, seggfej lehetsz!  Gyengenemek…..
kész vagyok gyilkol a világ 2008.01.11 21:42:27
Úristen, tisztára kiakaszt, hogy egy 17 éves gyerek halálra vert egy másikatilyenkor két dolog jut eszembe: csak ne az enyémet verjék, és csak ne az enyém csináljapersze ettől még baromi messze vagyunk, csórikám még 15 évet várhat az ilyesmire, de mégis ijesztő és jó lenne…..
kész vagyok sok minden történt 2007.12.27 22:09:09
a mai nap borzasztóan indultazt követően, hogy Ge elég jól ébredt, nem akart felöltözni és innen elszabadult a pokol, bármit is próbáltam, nem sikerült jól kijönni belőleráadásul R is közbeszólt - mint szokott, úgyhogy üvöltözés lett a végemikor elindultunk a piacra,…..
kész vagyok dec. 26. 2007.12.26 16:40:30
tegnap este megnéztem az Igazából szerelem c. filmet, a drágámtól kaptam karácsonyrana, ilyenre van szüksége a népnek, nem ilyen barom csacska, meg vad meg nem tudom milyen angyalokra, boszorkákra - édes, nevettető, néhol szomorkás kis történetek kellenek nekünk, nem kitalált,…..
aranyhaj, kedves, hogy reagáltál, egyébként már válaszoltam az illetőnek, és írtam egy karácsonyi üdvözlőlapot, de persze csak a szokásos üdvözlőszöveggel, minden személyes nélkül:-)egyébként sajnos családban is van ilyen, hogy még karácsonykor sem beszélünk egymással,…..
kész vagyok szenteste 2007.12.24 19:41:00
talán ünneprontó, de abszolút lehangolnak a karácsonyi emilek és képeslapok - de inkább csak azok, amik olyan emberektől érkeznek, akiknek csak most jutok eszébeezt sosem értettem: ha valakivel egyébként nem vagyok hajlandó kommunikálni, miért írjak neki karácsonyi…..
kész vagyok első bejelentkezés 2007.12.22 22:30:17
apám, hihetetlen, milyen bonyolult olyan blognevet és címet adni, ami még nem létezik!úgy látszik, mindenki tiszta paranoid, és igyekszik olyan adatokat megadni, hogy ne lehessen ráismerni - igaz, én is ilyen vagyoknem is értem, hogy ha valaki valóban leírja a legbensőbb érzéseit,…..