Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lang.vince

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VITUKI telep toronyházát 2020. december 10-én robbantásos eljárással megsemmisítették. Most megnézzük, hogy nézett ki az épület belülről!..
Van az a helyzet, amikor az embernek valami kisüti az agyát és nem jut eszébe a száz éve használt PIN kód. A Homár is járt már így, de olyankor nem a bank volt a hülye, hanem a Homár. Na de József hiába tudta és tudta és tudta, az OTP újra és újra és újra nem fogadta el a PIN kódját. Az új kártyával…..
Egészen beszédes utat jár be a TV2 kereskedelmi televízió és kábelcsatornái története, mióta Andy Vajna megkaparintotta. A legújabb hírek szerint 2017. január 1-jétől a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálata úgy fog módosulni, hogy kiraknak egy csomó ismeretterjesztő csatornát, többek között…..
Immár 2 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal böngészem, és néha ki is próbálom az internetes társkeresőket. Ez alatt az idő alatt olyan dolgokat láttam, hallottam amit ha nem a saját szememmel láttam volna, nehezen hittem volna el. Röviden összefoglalhatnám egy Bëlga számból való szövegrészlettel…..
lang.vince 2016.11.02 12:04:59
@boom2: Még szerencse, hogy te tök okos vagy!
Magyarország kormánya kitüntetett egy neonyilas, rasszista, uszító futóbolondot, aki - többek között - a balliberális zsidók tűrhetetlen viselkedéséről közölt sorozatot, közben meg az arab, afrikai és cigány állatokról ír...
lang.vince 2016.08.19 09:54:58
Palinak nem jött be a Csigavér autósiskola oktatóinak stílusa, akik a 90 perces menetekből alapból lecsípnek 20-at, a fennmaradó bő egy órában pedig ügyeik intézésére használják a tanulókat: Röviden leírnám az ország talán legnagyobb, de bizonyosan legjobban hirdetett…..
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
lang.vince 2014.04.17 15:05:50
@Xmas: Ja igen, ez az a hely ahol az autók a zebrán rendszeresen el akarnak gázolni, csak igen hébe-hóba állnak meg...
Múlt-kor Tudta-e, hogy...? 2013.10.28 16:23:27
A fürdőszoba mint különálló helyiség 1737-ben jelent meg először egy francia építész tervrajzán. A középkorban a leprával fertőzött egyénnek, ha egy város kapuján belépett, egy csengőt kellett ráznia, jelezve ezzel fertőző betegségét. Oroszlánszívű Richárd keveset,…..
lang.vince 2013.11.10 08:36:51