Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joyous

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
Joyous 2013.11.09 23:14:14
Engem meg mindig az érdekelt, hogy minek megy el valaki egy olyan koncertre, amiről tudja, hogy nem fog neki tetszeni? Így valóban pénzkidobás volt.
Aki rajongó és szereti a bandát, annak igenis megérte a jegy ára. Azért voltak ott, hogy jól érezzék magukat és hallják élőben is zenélni a kedvenc együttesüket.
Aláírom, vannak olyan számaik, amik a piálásról és a partyzásról szólnak. De nem csak ilyen számaik vannak.
Olyan együtteseket, mint a Guns N' Roses vagy az AC/DC nem lehet összehasonlítani a Nickelbackkel. De a One Directiont se akarjuk már a Nickelbackhez hasonlítani. Egyiket sem lehet a másikkal és úgy gondolom, nem is szükséges.
Nem kell szeretni a Nickelbacket. Senki nem kérte és senki nem is fogja, nem erőszak. De én sem kezdem el fikázni a One Direction, holott nagyon nem szeretem. Vannak, akik szeretik. Egészségükre. Ők sem mennek el egy olyan koncertre, amit nem szeretnek, csakhogy még biztosabban le tudják őket húzni.
Természetesen megvan a véleménye mindenkinek és ez így nagyon jól is van. Arra pedig, hogy az x évvel ezelőtti számokat nyomják... nem véletlenül a "The Hits Tour" nevet kapta a turné. Arról nem is beszélve, hogy a Guns N' Rosesnak is az egyik agyonjátszott száma a Paradise City pont úgy, ahogy az AC/DC-nek a High Way To Hell. Ezek sem 10 éves számok már, mégis nagy slágerek a mai napig. Akkor a Nickelbacknek miért ne játszhatná a végtelenségig a Too bad-et, ha már egyszer a közönség szereti?

Az én véleményem a koncertről az, hogy nagyon jó volt az esetlenül kimondott magyar szavakkal és mindennel együtt. Akinek nem tetszik, ne menjen el egy ilyen koncertre, én sem teszem meg, hogy elmegyek egy One Direction koncertre, csakhogy el tudjam mondani a negatív véleményem. Valaki ezt szereti, valaki azt.
Joyous 2013.11.10 10:57:19
@rock_lobster: egy szóval nem mondtam, hogy emiatt profik. azt sem mondtam, hogy profik. de aki szereti őket vagy tényleg kíváncsi rájuk, az nem azért ment ki, hogy azt figyelje, hogy ugyanúgy játsszák-e a számokat, mint ahogy a lemezeken vannak, hanem azért, hogy jól érezze magát és bulizzon egy jót.
a közönségkielégítő volt. az én meglátásom szerint ennél nem kell több.